fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Efter succes-sæson – Memphis forlænger med cheftræneren

Memphis Grizzlies har haft en stor sæson, og efter den store overaskelse har de nu forlænget med cheftræner Taylor Jenkins.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Memphis Grizzlies overraskede alt og alle, da de i denne sæson leverede den næstbedste record i ligaen med deres 58 sejre og 26 nederlag. Det var samtidig det samme som deres bedste sæson nogensinde. En stor del kan tilskrives front office for at skaffe en utrolig dyb roster, men der skal selvfølgelig også ros til cheftræner Taylor Jenkins. Den kun 37-årige Jenkins har været i Memphis siden 2019, og nu ser det ud til, at han bliver lidt længere, da han har skrevet under på en kontraktforlængelse på flere år.

Siden 2019 har Memphis under Jenkins haft en record på 128-99, og de har stået i Playoffs i de seneste to sæsoner, og de var kun en play-in plads fra at stå der i 2020. Han var i denne sæson nummer to i afstemningen til Coach of The Year.

General manager Zachary Kleiman har udtalt sig sådan her om forlængelsen med Jenkins:

“Taylor har gjort et fantastisk arbejde med at lede vores hold, og forlængelsen er velfortjent.”

Han uddyber:

“De fremskridt, der har været under Jenkins taler for sig selv, men hans vækstorienteret, uselviske og konkurrence mæssige tilgang har været en drivende kraft i etableringen af en bæredygtige kultur. Vi tror fuldt ud på, at Taylor kan bringe et mesterskab til Memphis.”

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.