fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Draft Lottery overstået, Sixers nupper first picket

Foto: Flickr - Paul Benn

I nat blev den årlige NBA Draft Lottery afholdt, der er en vigtig begivenhed for de hold som har haft problemer med at komme i slutspillet, eller som bare har brug for nyt blod på deres hold, da det afgøre hvilke talenter de vil have mulighed for at hente ind på deres hold, og hjælpe dem på vej mod bedre tider.

Lotteriet endte som følgende:

 1. Philadelphia 76’ers
 2. Los Angeles Lakers
 3. Boston Celtics (via Brooklyn Nets)
 4. Phoenix Suns
 5. Minnesota Timberwolves
 6. New Orleans Pelicans
 7. Denver Nuggets (via New York Knicks)
 8. Sacramento Kings
 9. Toronto Raptors (via Denver Nuggets)
 10. Milwaukee Bucks
 11. Orlando Magic
 12. Utah Jazz
 13. Phoenix Suns (via Washington Wizards)
 14. Chicago Bulls

Der kan ikke være nogen tvivl om at dette er noget der vil blive fejret af Sixers og Lakers, da det betyder at de enten kan få Ben Simmons eller Brandon Ingram, som er de to klart mest interessante navne i dette års draft.

Det er blot femte gang siden 1994, at holdet med den største chance for at vinde lotteriet (Sixers med 25%) rent faktisk har vundet.

Læs også: Philadelhpia 76’ers bliver første hold med trøjesponsor i NBA

Det bliver ekstremt interessant om Sixers vælger Ben Simmons, som i løbet af året er blevet omtalt som den bedste spiller i draften, men Sixers har i øjeblikket en overflod af Big Men, såsom Nerlens Noel, Joel Embiid, Dario Saric og Jahlil Okafor, så hvis Sixers beslutter sig for at drafte Simmons, så må det forventes at minimum en af deres Big Men bliver traded i denne offseason, Ben Simmons kan også godt spille small forward.

Personligt vil jeg dog mene, at det klogeste valg for Sixers i denne draft vil være at vælge Brandon Ingram, da han er en spiller som har et godt jump shot modsat Simmons, og Ingram har en spillestil der minder lidt om Kevin Durants samt en meget lignende kropsbygning, og han vil passe perfekt ind på holdet, dog vil begge spillere være fremragende valg.

Læs alt om NBA ved at klikke her.

Foto: Flickr – Paul Benn

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens kamp 6, hvor Miami Heat sikrede sig sejren i Boston, hvilket betyder, at serien...

Nyhedsoversigt

Los Angeles Lakers har hentet deres nye cheftræner hos Milwaukee Bucks

Dallas Mavericks

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat...

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.