fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Memphis Grizzlies

Dillon Brooks forlænger med Grizzlies

Memphis Grizzlies har tegnet en ny kontakt med Dillon Brooks i tre år. En kontrakt som vil indbringe den unge Canadier 35 millioner dollars.

Foto: FIBA.com

Dillon Brooks har spillet godt, og det har de også bemærket i hans egen klub, Memphis Grizzlies. De har nemlig valgt at slå til inden trade deadline for at sikre deres unge talent. Hans nuværende kontrakt indebringer ham 1,6 millioner dollars i år. Det er et beløb, han kan mangedoble, da han over de næste tre år vil tjene 35 millioner dollars.

Grizzlies skulle ikke nyde noget af at vente til sommer, hvor Brooks kontrakt udløber, med at finde en løsning. De vil tilsyneladende ikke risikere, at deres unge talent ender med at tegne med et andet hold til sommer, hvor alle hold kan give ham et bud.

Han har spillet fremragende denne sæson efter en sæson sidste år, hvor han missede mange kampe grundet en skade og senere operation i sin storetå.

Dillon Brooks karriere statistikker
Season Age Tm Pos G GS MP TRB AST STL PTS
2017-18 22 MEM SF 82 74 28.7 3.1 1.6 0.9 11.0
2018-19 23 MEM SF 18 0 18.3 1.7 0.9 0.6 7.5
2019-20 24 MEM SG 51 51 28.4 3.4 2.1 1.0 16.1
Career 151 125 27.3 3.1 1.7 0.9 12.3

Memphis Grizzlies har været aktive op til trade deadline. Udover at have forlænger med Dillon Brooks, har de tidligere på dagen tradet Andre Igoudala væk til Miami til fordel for Justise Winslow. Igoudala har ikke ønsket at spille en eneste kamp for klubben og har været rygtet væk, lige siden han kom dertil.

Det knyttede Dillon Brooks en kommentar til, da Slam Magazine interviewede ham tidligere.

27-årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Andre artikler med dette emne

NBA

Giannis kom med nogle yderst interessante udtalelser om Bucks' og deres retning i denne sæson efter nederlaget til Memphis Grizzlies.

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Brooklyn Nets

Med Kevin Durant, Devin Booker og Bradley Beal på holdet er der ingen grund til at hvile på laurbærrene. Det gør Phoenix Suns heller...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Sidste års finalister fra Miami Heat har hentet nye kræfter til offensiven og tradet for Terry Rozier.