fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Detroit Pistons

Portræt af fremtidens NBA-hold

Andre Drummond - USA - Fiba.com

Detroit Pistons fans har de seneste år været igennem en hård tid, men nu kan denne negative periode og udvikling måske være vent. Træner Stan Van Gundy formåede sammen med resten af Detroit Pistons staffen, at gå fra trade-deadline dagen som de klare vindere.

Detriot Pistons havde på trade-deadline dagen, en god stamme af unge spillere, Andre Drummond, Reggie Jackson, Kentavious Caldwell-Pope og ikke mindst rookien Stanley Johnson. Dog virkede det til, at Pistons manglede lidt kvalitet fra bænken til, at for alvor at kunne melde sig ind i kampen i år om slutspilspladser.

Læs også: Portræt: hvem er ham Bobby Portis?

Pistons fik for alvor oprustet deres unge stamme af spillere, med blot 3 spillere der er ældre end 29 år, kan man nu regne Detroit som en af de kommende bejlere til en eventuel NBA-title om nogle år.

Man hentede den 25-årige litauiske power forward, Donatas Motiejūnas, fra Houston Rockets i en three-team trade med Philadelphia 76ers og Houston Rockets. Udover den litauiske power forward, så fik man også gjort plads til den 28-årige guard Marcus Thornton, han blev også sendt til Pistons fra Houston Rockets. Thornton skyder 36% bag 3-points linjen, og hans tilstedeværelse har især stor betydning i de kommende sæsoner, da han er en af de få skytter på dette hold.

Læs også: Portræt: Hvem er ham Karl-Anthony Towns?

Det mest bemærkelsesværdige trade, må siges at være Tobias Harris-tradet. Tobias Harris blev sendt til ‘Motor City’, mens at Brandon Jennings og Ersan Ilyasova blev sendt til Orlando Magic, det skal dog siges at Tobias Harris er free agent næste sæson, derfor må man håbe for Detroit at de får forlænget med deres nye versatile wing.

Tobias Harris må forventes, at passe godt ind i en ny start 5’er, som nu vil lyde: Reggie Jackson (25 år), Kentavious Caldwell-Pope (23 år), Marcus Morris (26 år), Tobias Harris (23 år) og Andre Drummond (22 år). Udover disse de 5 unge spillere, så har man også 19-årige og 24-årige, Stanley Johnson og Reggie Bullock på bænken.

Foto: Fiba.com

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

NBA

Los Angeles Clippers har tydeligvis været opsatte på at forbedre deres trup mest muligt ved denne trade deadline. Nu finder de en ny center...

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

Her kan du gennem hele aftenen følge diverse rygter og handler på NBA Trade Deadline-dagen.

Nyhedsoversigt

Kongen blev til scoringskongen. Efter LeBron James natten til onsdag blev den mest scorende spiller i NBA´s historie er det væltet ind med reaktioner...