fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Dame Time i Los Angeles: Krisen fortsætter for Lakers

Los Angeles Lakers start på sæsonen er nu 0-3. Damian Lillard leverer stort i slutningen af kampen og kunne gå derfra med 41 point og den tredje sejr i streg for Trailblazers.

Foto: Scott Gillig (Photocat001) - Flickr

Mange har tvivlet på sammensætningen af Los Angeles Lakers trup op til sæsonen. Tvivlerne er indtil videre blevet bekræftet, da Lakers efter tre kampe stadigvæk har den første sejr til gode.

Der var ellers gode præstationer fra både Lebron James og Anthony Davis. James havde 31 point, otte rebounds og otte assists. Anthony Davis bidrog med 22 point, 10 rebounds og hele seks blocks.

Alligevel var det ikke nok til at slå Damian Lillard og Portland Trailblazers i en tæt afgørelse, hvor det ene hold scorede efter det andet helt ned til de sidste sekunder.

Der har været meget kritik af den højt betalte Lakers Guard Russell Westbrook. Kritikken stopper nok ikke efter aftenens kamp. Med 27 sekunder tilbage missede han et håbløst skud uden at involvere en eneste holdkammeret. Han ramte 4 ud af 15 skud i kampen. Han var ikke på banen i de sidste afgørende spil efter det.

Lillard havde 41 point og skød 60% fra gulvet. Med 12 sekunder tilbage ramte han en iskold treer, der lignede det afgørende skud i kampen. Efter pegede han på sit håndled for at signalere at den ikoniske Dame Time er tilbage i NBA. Det skulle ikke være slutningen på kampen… (se den vanvittige slutning efter tweet)

Kort efter fik Lebron James et ualmindeligt åbent drive mod kurven, og det var sikre to point, der udlignede kampen. Der var dog stadigvæk god tid tilbage på uret.

Denne gang var det ikke Lillard, men Trailblazers Jerami Grant, der fik lov at afgøre kampen. Det gjorde han på glimrende vis. Med tre sekunder tilbage var det selvfølgelig Lebron James, der skulle have chancen for at sende kampen i overtid, men bolden hoppede af ringen.

 

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Kampen mellem Bucks og Mavericks bød på god underholdning, massere af point og dårligt forsvar da de to tophold tørnede sammen natten til søndag....

NBA

Kawhi Leonard og Paul George leverede begge store præstationer, men det var alligevel Los Angeles Lakers, anført af Lebron James, der efter overtid vandt...

NBA

Damian Lillard storspillede i sin debut for Milwaukee Bucks, hvor han diskede op med 39 point i en tæt sejr mod Philadelphia 76ers.

NBA

Nikola Jokic og Denver Nuggets fik en glimrende start på sæsonen, da de slog Los Angeles Lakers i den første kamp af denne NBA-sæson.

Analyser

I mere end et årti har Damian Lillard været synonym med Portland Trail Blazers. Nu har Dame D.O.L.L.A. flyttet sit rapstudie til Milwaukee, og...

Analyser

Giannis Antetokounmpo er glad. Det er han, fordi han nu får selskab af 7 x All-Star Damian Lillard, som er kommet til klubben i...

Analyser

Efter en hel sommer med trade-spekulationer kan Miami Heat nu skyde en hvid pil efter Damian Lillard, som er taget til Milwaukee. Denne traumatiske...