fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Dame Time i Los Angeles: Krisen fortsætter for Lakers

Los Angeles Lakers start på sæsonen er nu 0-3. Damian Lillard leverer stort i slutningen af kampen og kunne gå derfra med 41 point og den tredje sejr i streg for Trailblazers.

Foto: Scott Gillig (Photocat001) - Flickr

Mange har tvivlet på sammensætningen af Los Angeles Lakers trup op til sæsonen. Tvivlerne er indtil videre blevet bekræftet, da Lakers efter tre kampe stadigvæk har den første sejr til gode.

Der var ellers gode præstationer fra både Lebron James og Anthony Davis. James havde 31 point, otte rebounds og otte assists. Anthony Davis bidrog med 22 point, 10 rebounds og hele seks blocks.

Alligevel var det ikke nok til at slå Damian Lillard og Portland Trailblazers i en tæt afgørelse, hvor det ene hold scorede efter det andet helt ned til de sidste sekunder.

Der har været meget kritik af den højt betalte Lakers Guard Russell Westbrook. Kritikken stopper nok ikke efter aftenens kamp. Med 27 sekunder tilbage missede han et håbløst skud uden at involvere en eneste holdkammeret. Han ramte 4 ud af 15 skud i kampen. Han var ikke på banen i de sidste afgørende spil efter det.

Lillard havde 41 point og skød 60% fra gulvet. Med 12 sekunder tilbage ramte han en iskold treer, der lignede det afgørende skud i kampen. Efter pegede han på sit håndled for at signalere at den ikoniske Dame Time er tilbage i NBA. Det skulle ikke være slutningen på kampen… (se den vanvittige slutning efter tweet)

Kort efter fik Lebron James et ualmindeligt åbent drive mod kurven, og det var sikre to point, der udlignede kampen. Der var dog stadigvæk god tid tilbage på uret.

Denne gang var det ikke Lillard, men Trailblazers Jerami Grant, der fik lov at afgøre kampen. Det gjorde han på glimrende vis. Med tre sekunder tilbage var det selvfølgelig Lebron James, der skulle have chancen for at sende kampen i overtid, men bolden hoppede af ringen.

 

Andre artikler med dette emne

NBA

Ventetiden er ovre og afstemningen er afgjort. De fem startere for både øst og vest er fundet til årets All Star-kamp.

NBA

Lillards vilde kamp i nat har bragt ham i fornemt selskab.

NBA

Med 46 points i nattens kamp mod rivalerne fra Los Angeles Clippers er LeBron James nu den første spiller i NBA til at score...

Cleveland Cavaliers

Donovan Mitchell var alle vegne i kampen mod Chicago Bulls, hvor den unge guard satte flere rekorder.

NBA

Christmas Day havde fem underholdende kampe, og det afspejler sig i den grad også i aftenens top 10, hvor man blandt andet kan se...

NBA

Det er blevet tid til en af de bedste dage for NBA-fans i hele verden. Vi ser frem på alle fem kampe, hvor der...

NBA

Los Angeles Lakers' stjernespiller Anthony Davis havde endelig genfundet sit høje niveau, men nu står den skadesplagede power forward til at misse mindst en...

NBA

Klumme: Vi er omkring en fjerdedel inde i NBA-sæsonen, og det er et perfekt tidspunkt til at overreagere på en liga, der har budt...