fbpx
Connect with us

NBA

Chicago Bulls henter to nye forwards

Chicago Bulls har hentet de to stærke defensive forwards Stanley Johnson og Alize Johnson.

Chicago Bulls hentede mandag to nye forwards til deres roster. Der er tale om Stanley Johnson og Alize Johnson. Bulls var ude efter Paul Millsap, men han tog til Brooklyn Nets i sidste uge. Derfor måtte de finde alternativer til Millsap, hvilket de har fundet i de to nye spillere.

Stanley Johnson spillede sidste sæson for Toronto Raptors, hvor han spillede 61 kampe. Han leverede 4,4 points, 2,5 rebounds og 1,5 assists per kamp. Han er ikke den bedste offensive spiller, men han er derimod en dygtig forsvarsspiller, der kan dække flere positioner. Han blev valgt som nummer otte i 2015 draften af Detroit Pistons.

Alize Johnson har skrevet under på en toårig aftale med Bulls. Han er et fantastisk alternativ til Paul Millsap. Johnson spillede sidste sæson ved Brooklyn, hvor han præsterede 5,2 points og 5,0 rebounds per kamp. Han var et andenrundevalg i 2018, men han har udviklet sig til at være en dygtig forsvarsspiller ligesom Stanley Johnson.

Johnson og Johnson er ikke længere bare en vaccine, det er også Chicago Bulls sjette og syvende tilføjelse til deres roster. En roster, der allerede sidste år ændrede sig meget. I år har de hentet DeMar DeRozan, Lonzo Ball, Alex Caruso, Derrick Jones Jr. og Tony Bradley. Sidste år tilføjede de blandt andet Nikola Vucevic, og det ligner vi måske kan se Bulls tilbage i slutspillet igen.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA