fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Boston Celtics

Celtics dominerer Durant og co. i vigtig kamp to

Boston Garden lagde arena til andet opgør i serien mellem Boston Celtics og Brooklyn Nets. Celtics vandt det første opgør, og nattens kamp blev endnu engang svær for Nets.

Foto: fiba.basketball

Aftenens første halvlege var ikke noget at råbe hurra for. Boston smed bolden væk gang på gang, og Jayson Tatum og Jaylen Brown havde svært ved at få offensiven til at fungere.

Lidt bedre fungerede det for Brooklyn, som spillede fint og fik flotte bidrag fra deres rollespillere. Bruce Brown og Goran Dragic spillede fremragende, og bidrog med henholdsvis 14 og 16 points i første halvlege.

Brooklyn var foran med hele 17 points, men et lille Boston run reducerede føringen til kun 10 points kort før halvlegen. 65-55 ved pausen i Nets favør.

Celtics kom bragende ud til anden halvlege. Hjemmeholdet fik sat gang i publikum, og især deres fysiske spil satte en stopper for Nets’ offensiv. Kevin Durant havde det specielt svært i anden halvlege, men mere om det længere nede. Et godt indblik i Boston Celtics’ solide forsvarsspil samt Nets egne problemer defensivt: 

Selvom der var stor forskel i holdenes intensitet og energi efter pausen, formåede Nets stadig at bringe en føring på 90-85 ind i fjerde periode. Den skulle dog ikke holde længe.

Den unge guard, Payton Pritchard, scorede en flot trepointsscoring med 7:48 tilbage af kampen, som gav Boston deres første føring i kampen. Det skud var også en del af et 23-4 run, som satte kampen uden for Nets rækkevidde.

Jaylen Brown havde også sine momenter, og især hans 10 hurtige points i starten af fjerde periode bragte Nets i problemer.

Jayson Tatum satte også sit præg på kampen, da han havde et par flotte scoringer til allersidst i kampen, som ultimativt vandt dem kampen 114-107.

Kevin Durant med karrierens dårligste halvleg

Statlinjen 27 points, fire rebounds og fem assists ser umiddelbart ikke dårligt ud, men hvis man kigger lidt dybere, så var det virkelig en skuffende aften for Kevin Durant. Durant gik 0/10 fra gulvet i anden halvlege, og lignede ikke sig selv. Det skal mest af alt krediteres til Boston’s fysiske forsvar, men noget af skylden falder også på coach Steve Nash og Durant selv.

Der var ikke meget bevægelse i Nets’ angreb, og det endte i mange ‘’dårlige’’ skud for stjernen. Boston var også gode til at hjælpe hinanden, hvilket betød, at Durant ofte skulle skyde over to mænd og endda tre til tider.

Brooklyn Nets er nu nede med 0-2, og der skal justeres i offensiven. Kyrie og Durant skal have bedre skud, og det kan kun lade sig gøre, hvis der ændres på kampplanen.

Ben Simmons forventes tilbage

Tidligere på dagen blev det meldt ud, at Ben Simmons forventes tilbage meget snart, og det kan blive altafgørende for Nets’ chancer i denne serie. Det kan du læse mere om her

Jeg er en 25-årig NBA skribent, som skriver en masse via Fullcourt, min egen hjemmeside og et par andre steder. Twitter er det bedste sted at følge mig! Kæmpe forkærlighed til Bam Adebayo og Mikal Bridges.

Andre artikler med dette emne

NBA

Ventetiden er ovre og afstemningen er afgjort. De fem startere for både øst og vest er fundet til årets All Star-kamp.

NBA

Boston Celtics tog imod deres tidligere finalemodstandere, Golden State Warriors, hvor de kæmpede sig tilbage og vandt en svær kamp efter forlænget spilletid.

Brooklyn Nets

Klumme: Brooklyn Nets er bag deres to superstjerner Kevin Durant og Kyrie Irving blevet et af ligaens bedste kandidater til at gå hele vejen....

Cleveland Cavaliers

Donovan Mitchell var alle vegne i kampen mod Chicago Bulls, hvor den unge guard satte flere rekorder.

NBA

Det er blevet tid til en af de bedste dage for NBA-fans i hele verden. Vi ser frem på alle fem kampe, hvor der...

NBA

Et tæt opgør mellem Brooklyn Nets og Toronto Raptors endte i hænderne på stjernespilleren Kyrie Irving, der sænkede skuddet og gav Nets deres femte...

NBA

Klumme: Vi er omkring en fjerdedel inde i NBA-sæsonen, og det er et perfekt tidspunkt til at overreagere på en liga, der har budt...

Boston Celtics

Så er de første spillere blevet kåret som 'Player Of The Month' i NBA