fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Buzzer beater redder Lakers i vanvittig afslutning

Los Angeles Lakers får en vigtig sejr i hus på trods af, at alle odds var imod dem med under to sekunder tilbage.

Foto: Erik Drost, Flickr.com

Kampen var så godt som overstået. New Orleans Pelicans var oppe med tre point, da den unge guard Dyson Daniels gik til straffekastlinjen, hvor han skulle skyde to skud.

Den 19-årige knægt havde blot spillet lidt over to minutter i kampen og havde ikke bidraget med andet end en stor rebound på forhenværende spil. Presset blev for meget for Daniels, som missede begge straffekast.

Det efterlod 1,3 sekunder tilbage på skuduret, og der skulle stadigvæk mirakler til for Lakers. Det dårligst skydende hold i ligaen kunne kun bruge en treer, og kongen af Los Angeles, Lebron James, havde ikke tur i den fra distancen.

Bolden endte i stedet hos Matt Ryan. Det er måske ikke et navn, der ringer en klokke med det samme. Den 25-årige forward spillede blot sin sjette NBA-kamp i nat. Det skulle uden tvivl blive hans mest mindeværdige. Han modtog bolden nede i hjørnet og ramte en usandsynlig treer, mens lyden af hornet rungede i Crypto.com Arena.

Skuddet sendte Lakers i forlænget spilletid, hvor de kunne gå fra med sæsonens anden sejr. (Se buzzer beater efter annonce)

Det er anden sejr i træk for Lakers efter deres horrible start med fem nederlag. Deres stjernespillere Lebron James og Anthony Davis leverede også i nattens kamp. James havde 20 point, ti rebounds og otte assists, mens Davis havde 20 point, 16 rebounds og fire blokerede skud.

Særligt den nyankomne Lonnie Walker IV leverede hans bedste offensive præstation i sæsonen. Han scorede 28 point og ramte fem af sine ni forsøg bag 3-pointslinjen.

Lakers havde brug for et mirakel i nattens kamp, og det fik de. Starten på sæsonen tyder på, at de kan få brug for flere mirakler, men pilen peger lige nu opad for Los Angeles Lakers. (se hele den vanvittige afslutning efter annoncen)

Andre artikler med dette emne

NBA

Ventetiden er ovre og afstemningen er afgjort. De fem startere for både øst og vest er fundet til årets All Star-kamp.

NBA

Med 46 points i nattens kamp mod rivalerne fra Los Angeles Clippers er LeBron James nu den første spiller i NBA til at score...

Cleveland Cavaliers

Donovan Mitchell var alle vegne i kampen mod Chicago Bulls, hvor den unge guard satte flere rekorder.

NBA

Christmas Day havde fem underholdende kampe, og det afspejler sig i den grad også i aftenens top 10, hvor man blandt andet kan se...

NBA

Det er blevet tid til en af de bedste dage for NBA-fans i hele verden. Vi ser frem på alle fem kampe, hvor der...

NBA

Los Angeles Lakers' stjernespiller Anthony Davis havde endelig genfundet sit høje niveau, men nu står den skadesplagede power forward til at misse mindst en...

NBA

New Orleans Pelicans får hævn fra sidste års slutspil mod Phoenix Suns for anden kamp i streg. De ligger nu på førstepladsen i Western...

NBA

Klumme: Vi er omkring en fjerdedel inde i NBA-sæsonen, og det er et perfekt tidspunkt til at overreagere på en liga, der har budt...