fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Minnesota Timberwolves

Butler skifter til Philadelphia

Jimmy Butler-sagaen er lagt på hylden, om ikke andet for en kort stund, efter den tidligere Chicago Bull er skiftet til Philadelphia 76ers i bytte for blandt andre Dario Saric og Robert Covington.

Arkivfoto: Fiba.com

I over en måned har der været konstante spekulationer og dramatiske scener vedrørende Jimmy Butler og hans situation i Minnesota Timberwolves, men lørdag aften fik vi en afklaring på sagen.

Jimmy Butler og Justin Patton skifter til Philadelphia 76ers for Robert Covington, Dario Saric, Jerryd Bayless og et andet rundevalg i 2022.

Dermed får Butler endelig sin vilje og bliver tradet væk fra Wolves og holdkammeraterne, Karl-Anthony Towns og Andrew Wiggins. De bliver skiftet ud med spillere som Ben Simmons og Joel Embiid.

Butler har længe givet udtryk for, at medspillerne i Minnesota ikke ønskede at vinde ligeså meget som ham, og at de ikke kæmpede nok.

Philadelphia har på den anden side ikke fået den start på sæsonen som de ønskede, hvor man ikke har fået gang i blandt andet Saric. Hverken ham eller Covington har været ligeså stabile rollespillere som de var sidste sæson, hvor de især brillerede bag 3’eren.

Derfor anser mange tradet for at være et nødvendigt trade for begge mandskaber.

Butlers kontrakt udløber til sommeren 2019, og Philly skal dermed op med checkhæftet, hvis de ønsker at beholde den 29-årige stjerne.

Skrevet af

Kasper er tidligere redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

Her kan du gennem hele aftenen følge diverse rygter og handler på NBA Trade Deadline-dagen.

NBA

Lakers, Jazz og Timberwolves er involveret i et trade, der roterer flere af holdenes store navne, ifølge Adrian Wojnarowski.