NBA

Boston Celtics sender Kevin Durant og co. på sommerferie

Brooklyn Nets skulle forsøge at holde serien i gang efter tre nederlag i streg, da Boston Celtics endnu engang var på besøg i Barclays Center.

Forsvar vs angreb har igennem hele serien været det store spørgsmål, og inden nattens kamp havde forsvaret vundet tre kampe i træk. Boston har spillet kvælende forsvar hele vejen igennem, og det har gjort livet svært for superstjernerne Kevin Durant og Kyrie Irving.

Samtidig med at Boston er ligaens bedste forsvar, så har Jayson Tatum endnu engang vist sig som en af ligaens absolut bedste spillere på begge sider af bolden.

Ingen hold i ligaens historie er kommet tilbage fra 0-3. Skulle det være anderledes for Durant, Kyrie og resten af Brooklyn Nets?

Kampens forløb

Kevin Durant har haft en svær serie, men startede godt ud i aften, ved at score syv af Brooklyn’s første 10 point. Det var desværre ikke fejlfrit for Nets. Der blev kaldt utroligt mange fejl på dem i første periode, blandt andet havde Durant to og Seth Curry tre fejl efter de første fem minutter.

Endnu engang viste Grant Williams sig som en fantastisk forsvarsspiller. Tjek lige det her forsvar ud mod Kevin Durant:

30-26 til Boston ved udgangen af første periode.

Nets fik endnu engang en fin periode på anden periode, men Jayson Tatum svarede godt igen. Kevin Durant blev også ved med at score. Alt i alt en rigtig flot kamp af begge hold indtil videre. Der var dog et lavpunkt i halvlegen.

Nic Claxton får mest af alt spilletid på baggrund af sit fremragende forsvarsspil, og er ikke vant til at skulle producere offensivt. Det var til at føle på, da han gik 0/7 fra straffekastlinjen i første halvlege. Av!

Jayson Tatum, Jaylen Brown og Grant Williams havde alle 12 points for Celtics i første halvlege. Kevin Durant med 20 points og Kyrie Irving med skuffende syv points.

Stilling ved pausen: 58-50 til Boston Celtics

Begge hold kom ud med god energi og spil efter pausen, men især en spiller stjal spotlyset. Nic Claxton kan nu være stolt over rekorden, på flest missede straffekast i træk i en slutspilskamp. Shaquille O’Neal havde før aftenens kamp rekorden på hele syv missede forsøg i træk, men Claxton ejer nu rekorden med hele 10 i træk. Hack-A-Clax!

En sjov interaktion fra TNT’s Shaquille O’Neal, Kenny Smith, Charles Barkley og Ernie Johnson i pausen af nattens kamp:

Jayson Tatum fortsatte det gode spil fra første halvlege, hvilket betød, at Boston Celtics bragte en føring på 90-78 ind i den sidste periode.

Brooklyn Nets kom glimrende fra start med et 6-0 run, som halverede Celtics føring. Jayson Tatum løb ind i sin femte fejl kort inde i perioden, hvilket forcerede Ime Udoka til at bænke ham.

Fjerde periode var meget frem og tilbage, men lige pludselig dukkede veteran, Goran Dragic, op med fem hurtige point. Jayson Tatum fejlede ud med sin sjette fejl med 2:48 tilbage af kampen.

Det så i øvrigt yderst tvivlsomt ud:

Kyrie Irving og Kevin Durant prøvede deres bedste, og fik føringen skåret ned til et enkelt points. 109-108 i Bostons favør. Det var dog det tætteste de kom. Brooklyn Nets var ikke foran i kampen på noget tidspunkt.

Al Horford afgjorde kampen med denne offensive rebound og scoring!

Marcus Smart: 20 points, fem rebounds og 11 assists

Brooklyn Nets er dermed sendt på ferie med et sweep på 0-4, mens Boston Celtics skal møde vinderen af Bucks vs Bulls i næste runde.

Sjov interaktion fra sidste års OL mellem Kevin Durant, Patty Mills, Jayson Tatum og Ime Udoka:

Jeg er en 25-årig NBA skribent, som skriver en masse via Fullcourt, min egen hjemmeside og et par andre steder. Twitter er det bedste sted at følge mig! Kæmpe forkærlighed til Bam Adebayo og Mikal Bridges.