Ben Simmons ude på ubestemt tid

Ben Simmons har pådraget sig en skade i den nederste del af ryggen. Omfanget af skaden er endnu uvist, og det vides endnu ikke, hvornår han er at se på banen igen.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Ben Simmons var ikke med i nattens opgør, da Philadelphia 76’ers tog imod Atlanta Hawks på hjemmebane. Han udgik med rygproblemer i første periode fra 76’ers kamp mod Milwaukee Bucks lørdag aften med rygproblemer. En første periode, hvor det var tydeligt, at Simmons var påvirket af sine gener og ikke spillede med fuld bevægelighed.

Meldingen fra trænerstaben er, at det endnu ikke vides, hvornår han er at se på banen igen. Det kan være svært at vurdere med en type rygproblemer i den nederste del af ryggen, og det lyder til, at 76’ers giver ham den tid, han skal bruge til at komme sig. De skal formentlig ikke risikere noget, med en skadespræget Joel Embiid på holdet også.

Officielt er der ikke nogen dato på, hvor længe han er ude, men han skulle blive evalueret i løbet af ugen, hvilket vil give os et bedre bud på, hvornår han er tilbage igen. Selv 76’ers træner Brett Brown svarede “I dont Know” til spørsmålet om Simmons tilbagevending.

Det er en ny situation for 76’ers at skulle være uden Ben Simmons, som indtil nu ikke har været meget påvirket af skader i sin tid i NBA. I sine to første sæsoner har han kun siddet ude i fire kampe i alt.

Han har været vigtig for holdet i år, isærdeleshed i de kampe, hvor 76’ers har været uden Embiid, og han er en nødvendig brik i kampen om at få en god plads i playoff. I skrivende stund ligger 76’ers på en femteplads i øst, kun 0,5 kampe efter Miami Heat på fjerdepladsen. En fjerdeplads, som vil sikre hjemmebanefordelen i første runde i en eventuel playoff-serie. Indtil nu snitter Simmons 16,9 points, 7,9 rebounds 8,3 assists samt bedst i ligaen, 2.2 steals pr. kamp.

Se andre spændende artikler