fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Atlanta Hawks er klar til Eastern Conference Finals

I nat fandt vi det sidste hold til årets Conference FInals. Atlanta Hawks vandt syvende kamp i serien mod Philadelphia 76’ers.

76ers vs Hawks NBA Playoffs 2021
Foto: Michael Tipton - flickr.com

Atlanta Hawks gjorde, hvad få troede, de kunne gøre mod Philadelphia 76’ers. De vandt serien. Serien skulle ud i syv kampe, hvor momentum gik frem og tilbage. I nat kunne Atlanta sikre sig serien, da de for tredje gang i serien vandt i Philadelphia. Kampen endte 103 – 96, og den var forholdsvis tæt fra start til slut. De skal nu stå overfor Milwaukee Bucks i Eastern Conference Finals.

De var oppe i mod en velspillende Joel Embiid, som de har været hele serien. Embiid sluttede med 31 points og elleve rebounds i nederlaget. Efter serien er et af de helt store emner: Ben Simmons fremtid i Philadelphia. En hård offensiv serie for Simmons, hvor intet rigtigt fungerede. Rygterne om Simmons er allerede begyndt, men hvad der skal ske, må vi se i årets off-season.

Her er tre centrale pointer fra kampen og serien:

Mest effektive trænerskifte i denne sæson

Atlanta startede sæsonen med Lloyd Pierce som cheftræner. Pierce havde fået en masse nye brikker ind, og man troede, at Hawks endelig skulle vende tilbage til slutspillet. Halvvejs inde i sæsonen erstattede de dog Pierce, efter holdet var startet 14 – 20.

Den nye cheftræner blev Nate McMillan, der sæsonen før havde fået sparket i Indiana. Det så ud til at være et glimrende match fra start, da Atlanta vandt de første otte kampe under McMillan. McMillan har været kendt som en stærk defensiv træner, men det er, hvad han har præsteret at lave offensivt, der har gjort, at de nu står en serie fra finalerne.

I dag står de som deltager i årets Eastern Conference Finals. Hatten af til McMillan og Atlanta Hawks. Mon ikke McMillan får en fast kontrakt til næste sæson.

 

Trae Young – Superstjerne

Det er sjældent, at man kan brænde 18 skud og stadig blive kaldt kampens spiller. Det gjorde Trae Young. Young har haft svært ved at score i åbent spil i denne serie, men han har været fantastisk til at komme på linjen og finde sine holdkammerater.

Young har de seneste sæsoner vist, at han er en dygtig spiller, men vi har aldrig set ham i slutspillet før i år. Det har vi nu, og det er en gave til NBA-fans. Det kan godt være det ikke altid er den mest underholdende portion basketball, der bliver leveret, men han viser sig stadig frem som en superstjerne.

Han har formået at slå to af de bedste forsvarshold ud i serier, hvor de har haft færre hjemmebane-kampe på grund af seedning. Intet har kunne slå ham ud, og det bliver spændende at se, hvad de kan gøre i næste serie.

Huerter var varm

Trae Young er en afgørende spiller, men Atlanta Hawks havde været ude, hvis ikke det var for Kevin Huerters præstation i syvende kamp. Efter en serie med nogle dårlige kampe leverede han den, måske, bedste kamp i sin karriere. 27 points, syv rebounds og en masse store skud.

Huerter var alle vegne, og han var ikke til at stoppe. Seth Curry forsøgte, hvilket resulterede i, at han kom i fejlproblemer. Derfor manglede 76’ers i store dele af kampen deres nok anden-bedste spiller i denne serie.

 

Første kamp i Eastern Conference Finals mellem Atlanta Hawks og Milwaukee Bucks bliver spillet natten til torsdag d. 24.

Du kan se highlights fra kampen herunder:

https://www.youtube.com/watch?v=-U_bik49gY8

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Milwaukee Bucks

Mon ikke Doc Rivers har haft noget med det at gøre? Om ikke andet er Patrick Beverley blevet sendt fra Rivers' gamle arbejdsgiver, Philadelphia...

NBA

Dallas har med deres to trades i løbet aftenen hentet to big men, hvor den ene profilerer sig som skytte og den anden som...

Indiana Pacers

NBA Trade Deadline nærmer sig, og kaosset er officielt i gang.

NBA

Philadelphia 76ers-stjernen Joel Embiid er blevet opereret i sit venstre knæ, hvilket vil holde ham ude i den nærmeste fremtid. Han vil få en...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.