fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Asbjørn Midtgaard kommer ikke i aktion ved Summer League

Dette års NBA Summer League bliver uden Asbjørn Midtgaard. Det har den store dansker skrevet på sociale medier.

Foto: Fiba.com

Vi skrev tidligere på ugen, at Asbjørn Midtgaard skulle spille Sumner League for Phoenix Suns. Disse planer har dog ændret sig, selvom det var planen på daværende tidspunkt.

Den store dansker skriver selv på Twitter, at han ikke kommer til at deltage i dette års Summer League. Han takker dog Phoenix Suns for at have givet ham muligheden for at træne med i løbet af den seneste uge. Derudover skriver han, at han sætter pris på alt den støtte han får fra hele verden.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Brooklyn Nets

Med Kevin Durant, Devin Booker og Bradley Beal på holdet er der ingen grund til at hvile på laurbærrene. Det gør Phoenix Suns heller...

NBA

Golden State Warriors' Draymond Green er blevet suspenderet på ubestemt tid af NBA efter et voldsomt slag i hovedet på Phoenix Suns' Jusuf Nurkic.

Golden State Warriors

Man tror næsten, at det er løgn, men han har gjort det igen. I nattens opgør mod Phoenix Suns blev Golden State Warriors' Draymond...

Indiana Pacers

NBA har offentliggjort de fem spillere, der danner ramme om All-Tournament holdet for den netop afsluttede NBA In-Season turnering.

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

NBA

Victor Wembanyama imponerede i nattens opgør mod Phoenix Suns, hvor franskmandens scorede på dominerende vis og sikrede sit hold sejren.