Andre Iguodala vender næsen mod Eastern Conference

En af sæsonens mest omtalte spillere har nu endelig fundet en ny klub, hvor vi kan se frem til at se ham i aktion inden længe.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Verdens NBA fans kan nu endelig se frem til igen at se Andre Iguodala i aktion. Natten til torsdag blev Iguodala traded fra Memphis Grizzlies til Miami Heat i en handel, der sender Justise Winslow til Memphis.

I forbindelse med traded har Iguodala skrevet en forlængelse med Miami Heat, så han, udover denne sæson, har kontrakt i yderligere 2 sæsoner, hvor han i alt kommer til at tjene 30 millioner dollars. Den sidste sæson er dog med en team-option, så Heat selv kan vælge, om de vil udnytte dette år eller ej.

Andre Iguodala har ikke været på banen for Grizzlies denne sæson, efter han i sommers blev traded til klubben fra Golden State Warriors. Iguodala har hele tiden fastholdt, at han ikke er interreseret i at spille for Grizzlies og har altså ikke været omkring holdet denne sæson, i øvrigt efter aftale med Memphis ledelsen. Memphis har forsøgt at finde det rette trade for Iguodala, hvilket altså lykkedes i nat.

Den 36-årige veteran, der mest af alt af kendt som en del af Golden State Warriors dynastiet, hvor han efter en flot indsats i finalerne i sæsonen 2014-15 endte med at blive kronet som den mest værdigfulde spiller i finale serien.

Miami Heat ligner et hold, der vil tages seriøst i denne sæson. Holdet er allerede at finde på Eastern Conferences 4. plads med en 34-16 record. De seneste rygter tyder på, at Miami Heat også er interesseret i at trade for Oklahoma City Thunders Danilo Gallinari. Om Miami formår at forstærke sig yderligere og eventuelt hente den 31-årige italiener fra Thunder, må tiden vise.

Miami har, ligesom de resterende hold i NBA, indtil torsdag aften til at færdiggøre de sidste trades i denne sæson før NBA rammer trade deadline. Efter denne skæringsdato er det ikke tilladt for holdene at bytte spillere mere.

 

Se andre spændende artikler