fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

76’ers vil vente til sommer med at trade Ben Simmons

Ifølge The Athletics Shams Charania vil Daryl Morey og Philadelphia 76’ers foretrække at beholde Ben Simmons til efter Trade Deadline, så de kan få en superstjerne til sommer. James Harden er øverst på ønskelisten.

Foto: Flickr - All-Pro Reels - Robert Banez

The Athletics Shams Charania og Sam Amick har mandag rapporteret, at Philadelphia 76’ers hellere vil vente med at sende Ben Simmons afsted til sommer. De har ikke interesse i at lave et trade inden Trade Deadline d. 10 februar, da der ikke er nogle spillere på markedet, som de har interesse i.

Ben Simmons har ikke spillet en kamp for 76’ers i denne sæson, da han inden sæsonen gik i gang efterspurgte, at 76’ers skulle finde et nyt hold til ham. 76’ers har forhørt sig rundt omkring i ligaen, men har ikke haft succes med at finde et trade, der matcher deres værdisætning af Simmons. Hvis ikke 76’ers finder et nyt hold til Simmons inden d. 10 februar, så kommer han til at sidde ude resten af sæsonen. Daryl Morey har udtalt, at de ikke har travlt med at sende ham afsted, og han har den fulde support fra 76’ers-ledelsen til at vente til sommer.

Daryl Morey, der er President of Basketball Operations ved Philadelphia 76’ers, vil gerne finde en superstjerne, der kan spille ved siden af Joel Embiid. James Harden har stået øverst på ønskelisten længe. Allerede inden Harden skiftede til Brooklyn Nets, havde Morey sendt et tilbud afsted til Houston Rockets, hvor Ben Simmons angiveligt var involveret. Morey kunne jagte en sign-and-trade mulighed for Harden, hvis ikke han skriver under på en ny kontrakt med Brooklyn. Harden fik muligheden for at vælge mellem Philadelphia og Brooklyn af Houstons ejer Tillman Fertitta. Her valgte han The Big Apple over The City of Brotherly Love til Moreys og Philadelphias skuffelse.

 

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens kamp 6, hvor Miami Heat sikrede sig sejren i Boston, hvilket betyder, at serien...

Nyhedsoversigt

Los Angeles Lakers har hentet deres nye cheftræner hos Milwaukee Bucks

Dallas Mavericks

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat...

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.