fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Landshold

SPORT LIVE sikrer sig landskampe frem til 2025

Sportskanalen SPORT LIVE har indgået en aftale med Danmarks Basketball Forbund, der giver dem eksklusiv adgang til til alle kvinde- og herrelandsholdets kampe frem til henholdsvis 2023 og 2025

Foto: FIBA.com

SPORT LIVE vil de næste par år være stedet, hvor dansk landsholdsbasket vil blive vist på TV.

Kanalen har onsdag meldt ud, at de har indgået en aftale med Danmarks Basketball Forbund, der sikrer dem rettighederne til alle kvinde- og herrelandsholdets kampe.

Den nye aftale omfatter de eksklusive tv-rettigheder til kvindernes og herrernes landskampe frem til henholdsvis kvindernes EM-slutrunde i 2023 og herrernes EM-slutrunde i 2025. Det skriver SPORT Live i en pressemeddelelse.

Derudover vil SPORT LIVE ligeledes vise både kvindernes og herrernes pokalfinale næste år.

“Det er en meget stor fornøjelse at se den øgede opmærksomhed, vi oplever omkring basketball, også komme til udtryk i stigende interesse fra medierne. Sammenholdt med rekordstort medlemsantal i Danmarks Basketball Forbund, er forlængelsen af den samarbejdsaftale, vi har med SPORT LIVE, helt naturlig, og vi glæder os meget over at kunne fortsætte med at vise sporten frem på fornemste vis på hele Danmarks sportskanal,” siger Sebastian Brydegaard, direktør i Danmarks Basketball Forbund, og fortsætter:

“Vores landshold har igennem en periode leveret flotte resultater, og vi er stolte over at kunne fortsætte denne udvikling på vores rejse sammen med SPORT LIVE. At både herre- og kvindelandsholdet får tv-tid i de næste spændende kampe og helt frem mod de kommende slutrunder, er prikken over i’et for spillerne samt dem, der arbejder med og omkring landsholdene,” siger han.

SPORT LIVE indgik i foråret 2021 en toårig aftale om tv-dækning af den bedste danske række, Basketligaen, hvorfra kanalen indtil videre har sendt flere end 30 kampe. Nu intensiverer de deres dækning af basketball, og det glæder deres direktør.

“Basketball er tv-underholdning på et højt niveau, og vi er stolte over at give sporten og spillerne den synlighed, de fortjener. Det er en milepæl for SPORT LIVE, at vi nu får eksklusiv adgang til de danske landshold. Det er den største enkeltstående tv-aftale, vi har indgået til dato, og vi glæder os meget til et fortsat tæt samarbejde med både forbund og klubber,” udtaler Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, der står bag SPORT LIVE.

SPORT LIVE kan ses af over en halv million danske husstande.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

SPORT LIVE har sikret sig rettighederne til de kommende semifinaler i FIBA Europe Cup mellem Bakken Bears og Unahotels Reggio Emilia.

Bakken Bears

I dagens podcast kommer vi vidt omkring. Fulltalk´s faste værter Alexander Christiansen og Sebastian Pfaff snakker om landsholdets sejr mod Norge for et par...

Eurobasket

Med to kampe tilbage af første runde i præ-kvalifikationen kan Danmark stadig komme videre til anden runde i kvalifikationen, men det kommer til at...

Eurobasket

Vi fangede også den danske profil Adama Darboe til et interview, og landsholdsveteranen satte nogle ord på, hvilken udvikling dansk basket har været under...

Nyhedsoversigt

Jonas Zohore var en af de helt store oplevelser, da Danmark i går mødte Norge i Arena Næstved. Vi tog os en snak med...

Eurobasket

Vi fangede Asbjørn Midtgaard, der spillede sin første landskamp på hjemmebane, til et interview efter sejren mod Norge.

Eurobasket

Jonathan Klussmann fik i går debut for det danske A-landshold, og den unge guard leverede en rigtig flot kamp. Hør interview med debutanten lige...

Eurobasket

Danmark er i live i pre-kvalifikationen til EM, efter de torsdag aften besejrede Norge med 84-68.