fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA World Cup

Slovensk dynamit: Luka Doncic sænker Venezuela med 37 point

Luka Doncic var i hopla, da Slovenien lørdag spillede deres første kamp til VM 2023. Doncic scorede 37 point og hjalp Slovenien til en sejr på 100-85 imod Venezuela.

Foto: fiba.basketball

Slovenien fik en drømmestart på VM 2023, da de lørdag besejrede Venezuela med 100-85 i Okinawa, Japan, og særligt én slovensk spiller var rystende god.

Dallas Mavericks-stjernen Luka Doncic gjorde det onde ved Venezuela med svimlende 37 point, syv rebounds, seks assists, to steals og et enkelt block.

De to holds åbningskamp til VM startede jævnbyrdigt med en smal føring til Venezuela på 31-33 efter de første ti minutter, men i anden periode fik slovenerne slået et lille hul til Venezuela, hvorfor de kunne gå til pause foran med 56-51.

Derfra så Doncic og Slovenien sig ikke tilbage. Tredje periode blev vundet med 22-12, mens fjerde periode var sat på cruise control for Slovenien.

Næste kamp for Slovenien bliver en større udfordring, da de skal møde Georgien, der tilsvarende sejrede lørdag. Georgien slog Kap Verde med 60-85.

Se Doncic´ highlights fra opgøret herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Georgiens landstræner Aleksandar Dzikic var tydeligt frustreret, da han efter nederlaget til Danmark skulle besvare spørgsmål fra den fremmødte presse.

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Eurobasket

Kevin Larsen spillede en stor rolle i Danmarks triumf mod Georgien, og han lægger heller ikke skjul på, at en sejr var nødvendig for...

Eurobasket

Jonas Zohore har været med i mange år for Danmark, og efter en vigtig dansk sejr mod Georgien sætter den 32-årige leder ord på...

Landshold

Fredag aften spillede Danmark deres første kvalifikationskamp til Eurobasket 2025, hvor modstanderen hed Georgien. Efter en langsom start kæmpede holdet i rødt og hvidt...

Eurobasket

Fredag aften kl. 18.30 tørner Danmark sammen med Georgien i den første kamp i kvalifikationen til EM 2025. Følg kampen her.