fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Olympiske Lege

Venezuela holder liv i håbet om videre deltagelse

Det var næsten en knald eller fald kamp, for Venezuela og Kina, der i nat mødtes i deres tredje kamp ved OL. Begge hold havde tabt deres første to kampe, herunder begge til USA.

Det var i det hele taget en kamp om runs. Efter et 16-6 run af Venezuela, kunne de gå til pause mellem første og anden periode, med en føring på 25-13.

Men kineserne må have fået en ordentlig røvfuld mellem perioderne, for efter pausen gik de på et 16-4 run, og udlignede dermed kampen. Venezuela kom dog en anelse oven på igen, mod slutningen af halvlegen, og førte med 38-35 midtvejs i kampen.

Efter pausen så det ud til at Venezuela skulle give Kina det endelig dødsstød. Men endnu engang fik kineserne kæmpet sig godt tilbage. Efter tredje periode lød føring på blot et enkelt point, 51-50 til Venezuela.

Kampens sidste reelle scoring faldte med 15,8 sekunder igen, da Nestor Comenares scorede til 66-63. De sidste sekunder blev fejl og straffekast, i håb om at komme tilbage for Kina. Men det lykkedes ikke, og Venezuela kunne dermed hive en vigtig sejr i land på 72-68.

Over halvejs i turneringen, ser det nu ret sort ud for Kina, der står uden sejr. Venezuela har mødt den formodede dårligste modstander i gruppe A, og i næste kamp venter Frankrig, som bestemt ikke bliver nogen let kamp. Slutteligt har man Australien, som har gjort det virkelig godt i årets turnering.

Bedste mand for Venzuela var Nestor Colmenares, som scorede 16 point, 5 rebounds og 4 assist. For Kina, var det ikke overraskende, Jianlian Yi med 18 point, 10 rebounds og 3 steals.

Foto: Fiba.com

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

FIBA World Cup

Få her et overblik over de otte kampe i FIBA World Cup onsdag.

FIBA

FIBA World Cup 2023 bliver ved med at levere. Mandag bød på to historiske sejre, endnu en pragtpræstation af Luka Doncic, en sikker amerikansk...

FIBA World Cup

Både Kap Verde og Sydsudan havde en historisk dag ved VM 2023, hvor de begge fik deres første sejr i turneringens historie mod henholdsvis...

FIBA World Cup

Luka Doncic var i hopla, da Slovenien lørdag spillede deres første kamp til VM 2023. Doncic scorede 37 point og hjalp Slovenien til en...

FIBA World Cup

Lørdag var der igen masser af god basket på programmet til VM 2023. Få et overblik over dagens resultater her.

Bakken Bears

QJ Peterson fortsætter i Kina. Den amerikanske guard har skrevet under på en aftale med Jilin Northeast Tigers.

Landshold

I morges spillede Slovenien deres første kamp ved dette års Olympiske Lege. Modstanderen hed Argentina, og der var på forhånd lagt op til et...

Boston Celtics

De 12 amerikanere der skal forsvare OL-titlen fra 2016 er offentliggjort, og forventningerne til den stjernespækkede Team USA-trup er tårnhøje.