Medie: EuroLeague klub forsøger at købe Iffe Lundberg fri

Panathinaikos forsøger angiveligt at få fat på Iffe Lundberg.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Gabriel ‘Iffe’ Lundberg tiltrækker sig fortsat mere og mere opmærksomhed fra storklubber i Europa. Tidligere på sæsonen prøvede en russisk topklub at købe ham fri, men her afviste Lundbergs polske klub. For et par uger siden kunne danskeren så fortælle, at NBA holdene er begyndt at holde øje med ham, og at der er interesse fra både NBA og EuroLeague.

Nu skriver Emiliano Carchia, der er CEO for mediet Sportando, at den græske EuroLeague klub Panathinaikos er interesseret i at få fat på Iffe Lundberg, og at de allerede har henvendt sig til Zielona Gora.

Carchia anses som en troværdig journalist, når det kommer til europæisk basket, og han skrev også om Lokomotiv Kubans interesse i Lundberg, hvilket Zielona Gora siden bekræftede var rigtigt.

Panathinaikos ligger i øjeblikket på en 15. plads i EuroLeague med 7 sejre og 13 nederlag. De ligger samtidig nummer 1 i den græske liga, hvor de kun har tabt en enkelt kamp.

Iffe Lundberg har gang i fremragende sæson og blev blandt andet kåret til månedens spiller for december i VTB United League. Han spillede senest hertil aften, hvor Zielona Gora sikkert slog Trefl Sopot i den polske liga, og danskeren bidrog med 13 point, 4 rebounds og 7 assists.

Se andre spændende artikler