fbpx
Connect with us

Internationalt

Rygte: Russisk topklub vil have fat på Iffe Lundberg

Iffe Lundbergs gode præstationer i Polen har nu skabt interesse fra en russisk topklub.

Billede: fiba.basketball.com

Iffe Lundberg er inde i en fremragende periode sportsligt. Han var stjernen på det danske landshold, der i forrige uge tog to sensationssejre over Litauen og Tjekkiet, og samtidig har han været brandvarm for Zielona Gora i Polen.

De gode præstationer har nu angiveligt skabt interesse omkring danskeren fra den russiske topklub, Lokomotiv Kuban. Det melder Emiliano Carchia, der er CEO for Sportnado, på twitter.

Lokomotiv Kuban er en af Ruslands bedste klubber. De er pt på en femteplads i VTB ligaen, hvor Zielona Gora og Iffe Lundberg ligger på en niendeplads. Sidste år blev de nummer tre i ligaen, kun overgået af EuroLeague klubberne, CSKA og Khimki Moskva. De deltager samtidig i den prestigefyldte EuroCup, hvor vinderne kvalificerer sig til EuroLeague. Her er de i øjeblikket på en andenplads i gruppespillet, hvor fire ud af seks hold kommer i slutspillet fra hver gruppe.

Iffe Lundberg snitter over hele sæsonen 17,9 point, 6,1 assists og 3,8 rebounds for Zielona Gora. Du kan læse mere om Iffe Lundbergs start i Polen i vores interview med ham her.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Internationalt