fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Live: Sverige vinder braget over Danmark

Følg med i den vigtige kamp for Danmark mod Sverige. Vinder Danmark kampen, er det videre til den endelige EM kval. Taber de derimod, ser det meget sort ud, og der venter dermed endnu en pre kval runde.

20:31 Sverige vinder kampen! Med to sikre straffekast afgjorde Ludvig Håkansson kampen. Chanan Colman forsøgte at pynte på resultatet til slut, men treeren ville ikke i. 79-74 endte dette brag af en kamp mellem Sverige og Danmark.

20:28 Danmark har bolden i et langt angreb, hvor Iffe bliver monsterblocket på afslutningen. På den efterfølgende inbound, er det så Chanan Colmans tur til at smage blockets sødme. Danmark vælger at tage en timeout mere med 1,4 sekunder på skuduret. Alan Voskuil får sendt et presset skud afsted til slut, og bliver fejlet. Han brænder det første skud. På det andet forsøger han at brænde med vilje, men rammer på ingen måder kurven. Derfor bliver det Sveriges bold med 17,7 sekunder igen. Stadig 76-74 til Sverige.

20:24 Det er næsten for spændende det her. Holdene har fulgtes ad i hele kampen, og med blot 32 sekunder igen bringer hjemmeholdet sig foran for 117. gang i kampen. 76-74 og Danmark har timeout!

20:21 Der bliver i den grad gået til den. Ingen af holdene vil lade nemme skud gå i, så de sidste par angreb er blevet afsluttet af straffekast. Iffe Lundberg hiver endnu treer op ad ærmet og bringer Danmark foran med 72-74. 1:45 igen.

20:13 Timout til Danmark. I et par angreb har det set svært ud for Danmark. Sverige har læst angrebspillene, og har derudover bragt sig foran med 70-69. Der er 3:38 igen af kampen.

20:11 Danmark får spillet Sverige totalt tynde, og det hele ender med et helt frit dunk til Jonas Zohore til 66-69!

20:09 Elijah Clarance stjæler bolden fra Iffe Lundberg, og løber ned og power dunker til udligning 66-66. Arenaen i Malmø eksploderede over den lokale stjernes kæmpedrøn!

Intensiteten røg formentlig i hovederne på svenskerne, som i det efterfølgende angreb lavede en usportslig fejl. Kevin Larsen kunne på straffetkast igen bringe Danmark foran med 66-67. 6:03 igen.

20:06 Med lidt dommertække får Sverige kæmpet sig tilbage i kampen. Jonas Zohore scorer ellers en lækker scoring til 60-63, men værterne svarede hurtigt igen.

Et par dyrbare defensive fejl betydder desværre at Sverige, stille og roligt kunne bringe sig foran igen fra straffelinjen. 64-63 med 7:39 igen af fjerde periode.

19:59 Det er slut på tredje periode, og Alan Voskuil kommer ind og sætter en vanvittig toer til at slutte af på. Fornemmelsen for dansk sejr er god inden sidste periode. 57-61 er stillingen.

19:57 Danmark sidder på rebounds lige nu, og det gør at sidder mere eller mindre på kampen. De har dog problemer med for alvor at trække fra. Adama Darboe gjorde de til, 53-58. Men Sverige reducerede dog kort efter til 55-58.

Iffe Lundberg hiver et lækkert block op ad hatten defensivt, og kører hurtigt op ad banen efterfølgende, hvor han træk en skudfejl. Han scorede desværre kun på det ene straffe, til 55-59. 35 sekunder igen af tredje periode.

19:50 Danmark spiller igen solidt forsvar, og spiller aggressivt i begge ender ad banen. Frederik Rungby kommer på banen, men bliver blocket på det grumsomste. Han svarer dog godt igen, og sætter en treer sekundet efter.

Danmark fører stadig med tre, 53-56 med 2:51 igen.

19:46 Iffe Lundberg tage sagen i egen hånd, og scorer seks point på kort tid. Med lækre crossovers, sætter han sin direkte modstander to gange i træk. Det står 48-51 med 4:53 igen af tredje periode.

19:41 Danmark kommer godt i gang med anden halveg, og fører 42-45.

19:20 Der bliver i den grad kæmpet for det i kampen. Man kan godt mærke, at der er meget på spil. Først halvleg slutter helt lige 37-37.

19:18 Spillet flyver frem og tilbage, og ingen af holdene kan få taget over det andet. Sverige så i en kort periode ud til at have fat i noget, men god fight af danskerne fik dem tilbage igen. Iffe sætter sin første treer i kampen, og kort efter scorer Jonathan Gilling også en treer, til stillingen 37-36 til Sverige. 34 sekunder igen af anden periode.

19:13 Sverige får midlertidigt kæmpet sig ud af deres problemer, og bringer sig foran igen med 29-26. I den modsatte ende er det igen Danmarks tur, til at kæmpe for gode afslutninger.

Jonas Zohore få dog hul på bylden, og score sit femte og sjette straffe til 29-28.

19:07 Danmark har virkelig steppet op defensivt, hvor Sverige arbejder virkelig hårdt for at komme frem til afslutninger. Det er rent power play for Danmark, fem afslutninger i træk med offensiv rebound vil ikke i kurven. Til sidst havner den hos Darko Jukic som rammer en treer.

Efterfølgende presser danskerne en turnover ud af Sverige. Chanan Colman sender Darko Jukic afsted, som tager en and-one scoring. Han formår dog ikke at score på straffekastet. 25-26 til Danmark med 4:52 igen af anden periode.

18:58 Første periode slutter med en god slutspurt af Danmark, som gik fra 15-6 til 22-22.

18:54 Der bliver udvekslet scoringer, men Danmark spiller i sidste del af første periode rigtig godt forsvar, som gør at de henter ind på Sverige. Kevin Larsen og Jonas Zohore score begge i denne del perioden. Adama Darboe kommer ind og udligner med to straffe til 22-22. 35 sekunder tilbage af første periode.

18:47 Danmark skifter Alan Voskuil ind i stedet for Chanan Colman. Han finder Jonas Zohore helt fri under kurven, som dog tøver i afslutningen, men trækker tilgengæld en and-one scoring.

Desværre for Danmark, sker præcis det samme i modsatte ende, Sverige scorer dog ikke på straffekastet. På det efterfølgende angreb får Kevin Larsen hustlet sig til to point, som udløser en timeout til Sverige. 18-13 med 3:38 igen af første periode.

18:45 Det har været en hård start på kampen for Danmark. Sverige har spillet med et højt pres, og godt tempo i angrebsspillet.

I angrebet har skarpheden for danskerne i den grad manglet. Vi er midtvejs i første periode, og Danmark har taget sin første timeout, bagud med 15-6.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Danmark ydmygede torsdag aften Estland, der blev besejret med 81-53 i kvalifikationen til EM 2025.

Basketligaen

Danmark skal i kvalifikationen til Eurobasket 2025 møde Serbien, Finland og Georgien, og danskernes landstræner, Allan Foss, ser ikke overraskende Serbien som puljens stærkeste,...

Eurobasket

Landstræner Allan Foss´ tropper skal møde Serbien, Finland og Georgien, når der skal spilles om en plads til Eurobasket 2025.

Eurobasket

Danmark viste klassen, da de lørdag aften på udebane besejrede Kosovo med 63-88. Med sejren er Danmark klar til den egentlige kvalifikation til Eurobasket...

Landshold

Det danske U18-herrelandshold forsvarede søndag deres plads i A-divisionen, da de besejrede Polen med 87-107 og sikrede sig 13. pladsen til årets EM-slutrunde.

Landshold

Lørdag vandt de danske U-18 drenge deres første kamp ved Europamesterskaberne for U-18 i A-rækken. De besejrede Finland med cifrene 92-70.

Basketligaen

Bears Academy oplyser, at de rykker den danske U18-landsholdsspiller William Bloch op i førsteholdstruppen til den kommende sæson.

Europe Cup

Det der ligende en sikker dansk sejr i første periode, blev en neglebidder af en kamp. Efter 40 intense minutter kunne Danmark fejre en...