fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA World Cup

USA fortsat ubesejret trods svært opgør mod Vucevic og Montenegro

USA blev presset af Montenegro og Nikola Vucevic, men endte alligevel med at vinde kampen komfortabelt 85-73.

Foto: fiba.basketball

USA skulle fortsætte med bevise deres favoritværdighed i anden runde af VM 2023.

Her skulle de fredag formiddag dansk tid møde Montenegro, og det skulle vise sig ikke at være nogen nem opgave.

Amerikanerne havde i starten af kampen store problemer med modstandernes størrelse. Her var den tidligere NBA All Star Nikola Vucevic en force.

Derfor var det overraskende Montenegro, der havde overtaget, da de to hold gik ind til tredje periode.

Her fik USA så lidt mere styr på kampen, men montenegrinerne holdt ved, og de slap ikke grebet om kampen. Det var fortsat størrelsen, der var et problem for amerikanerne. Montenegro vandt reboundspillet i kampen 48-31.

På trods af den imponerende fight, slap de amerikanske favoritter alligevel med skrækken, og de endte med at vinde kampen 85-73.

Anthony Edwards var igen den amerikanske topscorer i kampen med 17 point. Nikola Vucevic havde kampens bedste præstation med 18 point og 15 rebounds.

Resultaterne fra det indledende gruppespil bringes videre til anden runde. USA har derfor fire sejre, mens Montenegro har to sejre og to nederlag i gruppe J.

USA’s næste kamp er mod Litauen på søndag den 3. september klokken 14:40, hvor Montenegro samme dag møder Grækenland klokken 10:40.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Danmark ydmygede torsdag aften Estland, der blev besejret med 81-53 i kvalifikationen til EM 2025.

Internationalt

Den forsvarende MVP i NBA, Joel Embiid, har valgt at spille for det amerikanske landshold frem for Cameroun og Frankrig, og han skal derfor...

Landshold

The Athletic rapporterer, at Lebron James vil tage sine talenter tilbage til OL-basket efter 12 års fravær samt rekruttere et par prominente venner med.

FIBA

Arturs Zagars, Simone Fontecchio, Jonas Valanciunas, Nikola Milutinov og Franz Wagner udgør VM´s All Second-Team. Det har det internationale basketballforbund offentliggjort.

FIBA

I kølvandet på Tysklands VM-triumf har det internationale basketballforbund, FIBA, offentliggjort turneringens All Star-hold, der består af fem spillere fra fem forskellige lande.

FIBA

Tyskland er verdensmestre for første gang efter en intens finale mod Serbien. Tyskland slog Serbien med 83-77.

FIBA World Cup

Der var drama for alle pengene, da Canada søndag løb med bronzemedaljerne efter en vanvittig kamp mod USA, der først blev afgjort i overtid....

FIBA World Cup

USA måtte se sig slået af Tyskland i semifinalen, og ifølge den amerikanske cheftræner, Steve Kerr, er det et udtryk for en basketballverden, der...