Se VM i Basketball live hjemme i stuen – annonce

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Om få dage går det løs i Spanien, hvor verdens 24 bedste landshold dyster om at blive klodens bedste.

De danske tv-rettigheder ligger som de seneste år igen hos TV3 Sport og Viaplay, og ligesom de tidligere år er det endnu ikke sikkert om nogle af kampene vil blive vist live på dansk tv, imens der måske er mulighed for at følge nogle af kampene på Viaplay. Men ro i sindet, der er en løsning!

For en lille sum penge kan i hjemme i de danske stuer være helt sikre på at sidde på første række når VM i basketball skydes igang den 30. august.

På Livebasketball.tv kan i nemlig vælge muligheden “World Cup Pass” og få adgang til alle kampe til kun € 8.99 eller ca. 68 kroner. Denne pakke gælder desuden til og med den 24. Oktober. I pakken får man altså alle kampe fra VM, og samtidigt kampe fra andre europæiske ligaer, som blandt andet Euroleague som starter den 15. oktober, og NBL og LNB, VTB, CBA samt PBA.

Vær opmærksomme på at i efter at have trykket på ”Sign up” eller ”Subscribe now” skal klikke på billedet: Why not upgrade to Global Pass før ”World Cup Pass” bliver tilgængeligt.

Man kan derudover også købe adgang via. en månedlig aboonoment og sikre sig adgang til Euroleague året ud for € 8.99 eller ca. 68 kroner pr. måned, og eller et årligt abonnement til € 76.99 eller ca. 578 kroner.

Klik på linket, eller på billedet herunder for at købe adgang, og/eller læse mere om Global Pass på Livebasketball.tv.

OBS. Vær opmærksomme på at Livebasketball.tv har haft tekniske problemer her i starten af VM – Forhåbentligt bliver disse løst hurtigst muligt.

(Foto: FIBA.com – Richard Juilliart)

Se andre spændende artikler