fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA World Cup

Filippinerne er færdige efter endnu en tæt kamp

Det var en kamp om hvem af de to hold der stadig skulle have en chance for at spillere sige videre, da Filippinerne og Puerto Rico mødtes her til eftermiddag. Filippinerne kom bedst fra start, men aggressivt forsvar fra Puerto Rico fik dem tilbage i kampen. 

Filippinerne har været dette VMs helt store fornøjelse, men trods deres sjove og underholdende spil, så er det ikke lykkedes dem at hive en sejr i land. Det skulle de i dag forsøge at få mod Puerto Rico, som ligesom dem selv ikke havde vundet i turnerningen.

De startede da også kampen bedst, og med deres vanlige hurtige og kvikke spillestil. Noget som Puerto Rico slet ikke kunne være med på. Det betød at Filippinerne trak godt fra i kampens første periode. Specielt et 10-0 run lagde bunden for 25-13 føringen efter 1. periode.

Herefter var det som om Puerto Rico fandt en måde at lukke ned for Filippinerne. Ikke mindst deres fuldbanepres, begyndte at stresse Filippinerne. På den måde fik de fremprovokeret flere turnovers og fejl, og kunne dermed langsomt kæmpe sig tilbage i kampen. Men Filippinerne lagde sig bare ned, og først i 3. periode blev det for meget for Filippinerne. Puerto Rico kunne bringe sig foran, og herfra fulgtes de 2 hold ad helt ind til sidste minut. Her var blev det en dyst mellem de to NBA spillere – Andray Blatche fra Filippinerne og Jose Barea fra Puerto Rico.

Barea viste sig at være mest clutch i crunch time, med en vigtig 3er og aggressive drives mod kurven. Blatche derimod havde et par afgørende turnovers til sidst.

Filippinerne kom sig aldrig over det hårde pres fra Puerto Rico. Derfor kunne Puerto Rico kører sejren hjem til sidst, på 77-73. Filippinerne havde alle muligheder for sejren, men greb ikke chancen da den bød sig.

Foto: FIBA.com

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Fredag kvalificerede Sydsudan sig til VM for første gang nogensinde, og Horsens ICs Koch Bar havde en stor andel i landets sejr mod Senegal,...

FIBA World Cup

Victor Wembanyama trækker igen den franske landsholdstrøje over hovedet, når Les Bleus i næste måned møder Tjekkiet og Litauen i VM-kvalifikationen.

FIBA World Cup

Danmark taber 68-79 til favoriterne fra Montenegro. Nu skal Danmarks videre deltagelse afgøres mod Island på tirsdag.

FIBA World Cup

Af: Mads Olesen, DBBF.  De danske basketherrer er mandag morgen rejst til Montenegro, hvor fire landskampe på seks dage venter. Målet er at ende...

Eurobasket

Onsdag kl. 16:30 er der i Berlin en kugle i en bowle med de danske basketherrers landenavn på. Danmark er, sammen med 11 andre...

Brooklyn Nets

Den 11. marts afbrød Adam Silver den nuværende NBA-sæson. Mange frygtede, at det ville ende med en aflyst sæson, men om under en måned...

FIBA World Cup

Australiens Andrew Bogut står over for en disciplinærsag efter sit udbrud efter semifinalen mod Spanien.

FIBA World Cup

Spændingen udeblev mellem Spanien og Argentina i VM-finalen, som spanierne vandt med sikre cifre, og kunne fejre guldet for anden gang i landets historie.