fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA World Cup

Filippinerne er færdige efter endnu en tæt kamp

Det var en kamp om hvem af de to hold der stadig skulle have en chance for at spillere sige videre, da Filippinerne og Puerto Rico mødtes her til eftermiddag. Filippinerne kom bedst fra start, men aggressivt forsvar fra Puerto Rico fik dem tilbage i kampen. 

Filippinerne har været dette VMs helt store fornøjelse, men trods deres sjove og underholdende spil, så er det ikke lykkedes dem at hive en sejr i land. Det skulle de i dag forsøge at få mod Puerto Rico, som ligesom dem selv ikke havde vundet i turnerningen.

De startede da også kampen bedst, og med deres vanlige hurtige og kvikke spillestil. Noget som Puerto Rico slet ikke kunne være med på. Det betød at Filippinerne trak godt fra i kampens første periode. Specielt et 10-0 run lagde bunden for 25-13 føringen efter 1. periode.

Herefter var det som om Puerto Rico fandt en måde at lukke ned for Filippinerne. Ikke mindst deres fuldbanepres, begyndte at stresse Filippinerne. På den måde fik de fremprovokeret flere turnovers og fejl, og kunne dermed langsomt kæmpe sig tilbage i kampen. Men Filippinerne lagde sig bare ned, og først i 3. periode blev det for meget for Filippinerne. Puerto Rico kunne bringe sig foran, og herfra fulgtes de 2 hold ad helt ind til sidste minut. Her var blev det en dyst mellem de to NBA spillere – Andray Blatche fra Filippinerne og Jose Barea fra Puerto Rico.

Barea viste sig at være mest clutch i crunch time, med en vigtig 3er og aggressive drives mod kurven. Blatche derimod havde et par afgørende turnovers til sidst.

Filippinerne kom sig aldrig over det hårde pres fra Puerto Rico. Derfor kunne Puerto Rico kører sejren hjem til sidst, på 77-73. Filippinerne havde alle muligheder for sejren, men greb ikke chancen da den bød sig.

Foto: FIBA.com

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

FIBA

Arturs Zagars, Simone Fontecchio, Jonas Valanciunas, Nikola Milutinov og Franz Wagner udgør VM´s All Second-Team. Det har det internationale basketballforbund offentliggjort.

FIBA

I kølvandet på Tysklands VM-triumf har det internationale basketballforbund, FIBA, offentliggjort turneringens All Star-hold, der består af fem spillere fra fem forskellige lande.

FIBA

Tyskland er verdensmestre for første gang efter en intens finale mod Serbien. Tyskland slog Serbien med 83-77.

FIBA World Cup

Der var drama for alle pengene, da Canada søndag løb med bronzemedaljerne efter en vanvittig kamp mod USA, der først blev afgjort i overtid....

FIBA World Cup

USA måtte se sig slået af Tyskland i semifinalen, og ifølge den amerikanske cheftræner, Steve Kerr, er det et udtryk for en basketballverden, der...

FIBA

Tyskland skal søndag spille om VM-guld mod Serbien, efter de fredag leverede en historisk sensation mod USA. Tyskland vandt kampen med 111-113 og er...

FIBA

Serbien var en for stor mundfuld for Canada, der fredag blev besejret med 95-86. Dermed skal Serbien spille VM-finale på søndag.

FIBA

Tysklands Dennis Schröder var alt andet end tilfreds med sig selv efter Tysklands VM-kvartfinalesejr mod Letland på 81-79. Tyskland er videre til semifinalerne, men...