fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Sergio Llull misser EuroBasket og formentligt hele næste sæson

Den spanske profil Sergio Llull måtte udgå med en skade da Spanien onsdag aften mødte Belgien i en træningskamp op til EuroBasket.

Udover sommerens første nederlag, fik Spanien også en kæmpe mavepuster eftersom Sergio Llull, måtte forlade banen med en ACL-ruptur i højre knæ onsdag aften.

Spanien spillede mod Belgien i en træningskamp op til EuroBasket 2017 på Tenerife. En kamp som spanierne tabte med 89-71, men endnu værre, en kamp, hvor spanierne tabte deres stjerneguard Sergio Llull.

LLull, misser i følge de første prognoser både EuroBasket, og formentligt hele den kommende sæson i Spanien og i EuroLeague, eftersom spanieren i følge meldingerne skal sidde ude i 7-9 måneder. Den mest optimistiske comeback dato siges at være marts 2018.

Den 29 årige spanier, har de seneste mange år været en af de bedste europæiske spillere, og dette kulminerede sidste sæson, hvor han vandt MVP-titlen i EuroLeague, med sine 16.5 point, 1.8 rebounds og 5.9 assists pr. kamp. En præstation der hjalp Madrid til at nå Final Four i turneringen. Derfor er det i den grad et stort slag for Spanierne, der var/er store favoritter til at genvinde EM-guldet.

Llull er dog på trods af skaden ved godt mod, eftersom han fra sin Twitter profil skriver: “Jeg vender tilbage! Tak for alle beskederne.”

Llull er den anden spiller Spanien har mistet denne sommer , eftersom Pau Ribas, også blev skadet denne sommer i opstarten til EM. Se mere om det spanske landsholds resultater og spillertrup ved EM, ved at klikke her.

Foto: FIBA – Ciamillo Castoria – Marchi

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Real Madrids Facundo Campazzo er efter en række flotte præstationer i november blevet kåret som månedens spiller i Euroleague.

Eurobasket

Danmark ydmygede torsdag aften Estland, der blev besejret med 81-53 i kvalifikationen til EM 2025.

FIBA World Cup

Letland kom tilbage i en tæt kamp med de forsvarende verdensmestre fra Spanien og vandt 74-69.

FIBA

Anden runde i FIBA World Cup 2023 står for døren. Se hvilke hold, der fortsat er med i kampen om VM-titlen, lige her.

FIBA

FIBA World Cup 2023 bliver ved med at levere. Mandag bød på to historiske sejre, endnu en pragtpræstation af Luka Doncic, en sikker amerikansk...

Nyhedsoversigt

Efter sejren på 96-87, er Spanien nu sikret førstpladsen i gruppe G.

FIBA World Cup

Lørdag var der igen masser af god basket på programmet til VM 2023. Få et overblik over dagens resultater her.

Basketligaen

Jacob Hoffman forlader Basketligaen efter tre sæsoner. Fremover skal den danske guard spille for CBI Elche i Spanien.