fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Erez Bittman: Vores fordel lige nu er at vi har rigtig god kemi på holdet

Den danske landstræner, Erez Bittman var naturligvis en glad man efter sejren i aftes over Albanien. Men han er samtidig godt klar over, at det er en unik sammensætning af spillere han har til rådighed.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Danmark ydmygede torsdag aften Estland, der blev besejret med 81-53 i kvalifikationen til EM 2025.

Basketligaen

Danmark skal i kvalifikationen til Eurobasket 2025 møde Serbien, Finland og Georgien, og danskernes landstræner, Allan Foss, ser ikke overraskende Serbien som puljens stærkeste,...

Eurobasket

Landstræner Allan Foss´ tropper skal møde Serbien, Finland og Georgien, når der skal spilles om en plads til Eurobasket 2025.

Eurobasket

Danmark viste klassen, da de lørdag aften på udebane besejrede Kosovo med 63-88. Med sejren er Danmark klar til den egentlige kvalifikation til Eurobasket...

Landshold

Det danske U18-herrelandshold forsvarede søndag deres plads i A-divisionen, da de besejrede Polen med 87-107 og sikrede sig 13. pladsen til årets EM-slutrunde.

Landshold

Lørdag vandt de danske U-18 drenge deres første kamp ved Europamesterskaberne for U-18 i A-rækken. De besejrede Finland med cifrene 92-70.

Basketligaen

Bears Academy oplyser, at de rykker den danske U18-landsholdsspiller William Bloch op i førsteholdstruppen til den kommende sæson.

Europe Cup

Det der ligende en sikker dansk sejr i første periode, blev en neglebidder af en kamp. Efter 40 intense minutter kunne Danmark fejre en...