fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Christopher Czerapowicz: Vi vinder hjemme med fem, og slår Hviderusland

Den svenske profil Christopher Czerapowicz, er positiv på trods af nederlaget til Danmark, som sender Sverige ud i en position hvor de SKAL vinde over Hviderusland og Danmark i deres næste to kampe for at gøre sig forhåbninger om en plads ved EM-kvalen.

Sverige var forhåndsfavoritter til at vinde gruppen mod Danmark og Hviderusland men denne situation har ændret sig nu, efter at det danske landshold slog Sverige med 76-72 i Ballerup Super Arena søndag eftermiddag.

På trods af nederlaget til Danmark, så tager den svenske profil Christopher Czerapowicz, det med et smil på læben, og optimisme.

Czerapowicz agerede nærmest enmandshær i søndagens opgør mod Danmark, men hans præstation var ikke nok til at knække de danske drenge.

Den svenske landsholdsprofil leverede hele 27 point og 7 rebounds, for det svenske landshold som i et øjeblik var foran med ni point mod Danmark. Føringen smed de dog i fjerde periode, og tabte dermed kampen, som sætter dem i en svær position i gruppen.

Du kan læse mere om Danmarks sejr over Sverige ved at klikke her.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Landshold

Farum Arena bliver ny hjemmebane for det danske herrelandshold, der foreløbig siger farvel til Arena Næstved.

Bakken Bears

De to tidligere Basketliga-spillere Deng Adel og Koch Bar er blevet udtaget til Sydsudans bruttotrup frem mod sommerens Olympiske Lege i Paris.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Eurobasket

Danmarks landstræner Allan Foss er tilfreds med, at de står med en sejr efter de to første kampe i EM-kvalifikationen, men sidder alligevel tilbage...

Eurobasket

Georgien er stadig uden sejr i EM-kvalifikationen, efter de mandag blev slået af Serbien med 63-76.

Eurobasket

Se highlights fra Danmarks nederlag til Finland lige her.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Landshold

I fredagens opgør mod Georgien lod Allan Foss flere af de unge talenter få chancen. Heriblandt Tobias Jensen som Fullcourt fangede efter kampen.