fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Christopher Czerapowicz: Vi vinder hjemme med fem, og slår Hviderusland

Den svenske profil Christopher Czerapowicz, er positiv på trods af nederlaget til Danmark, som sender Sverige ud i en position hvor de SKAL vinde over Hviderusland og Danmark i deres næste to kampe for at gøre sig forhåbninger om en plads ved EM-kvalen.

Sverige var forhåndsfavoritter til at vinde gruppen mod Danmark og Hviderusland men denne situation har ændret sig nu, efter at det danske landshold slog Sverige med 76-72 i Ballerup Super Arena søndag eftermiddag.

På trods af nederlaget til Danmark, så tager den svenske profil Christopher Czerapowicz, det med et smil på læben, og optimisme.

Czerapowicz agerede nærmest enmandshær i søndagens opgør mod Danmark, men hans præstation var ikke nok til at knække de danske drenge.

Den svenske landsholdsprofil leverede hele 27 point og 7 rebounds, for det svenske landshold som i et øjeblik var foran med ni point mod Danmark. Føringen smed de dog i fjerde periode, og tabte dermed kampen, som sætter dem i en svær position i gruppen.

Du kan læse mere om Danmarks sejr over Sverige ved at klikke her.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Danmark ydmygede torsdag aften Estland, der blev besejret med 81-53 i kvalifikationen til EM 2025.

FIBA

Arturs Zagars, Simone Fontecchio, Jonas Valanciunas, Nikola Milutinov og Franz Wagner udgør VM´s All Second-Team. Det har det internationale basketballforbund offentliggjort.

FIBA

I kølvandet på Tysklands VM-triumf har det internationale basketballforbund, FIBA, offentliggjort turneringens All Star-hold, der består af fem spillere fra fem forskellige lande.

FIBA

Tyskland er verdensmestre for første gang efter en intens finale mod Serbien. Tyskland slog Serbien med 83-77.

FIBA World Cup

Der var drama for alle pengene, da Canada søndag løb med bronzemedaljerne efter en vanvittig kamp mod USA, der først blev afgjort i overtid....

FIBA

Tyskland skal søndag spille om VM-guld mod Serbien, efter de fredag leverede en historisk sensation mod USA. Tyskland vandt kampen med 111-113 og er...

FIBA

Serbien var en for stor mundfuld for Canada, der fredag blev besejret med 95-86. Dermed skal Serbien spille VM-finale på søndag.

FIBA

Tysklands Dennis Schröder var alt andet end tilfreds med sig selv efter Tysklands VM-kvartfinalesejr mod Letland på 81-79. Tyskland er videre til semifinalerne, men...