fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Endelig dansk trup udtaget

Danmark stiller torsdag op til kampen mod Nordmakedonien uden Asbjørn Midtgaard, Magnus Møllgaard og Gustav Knudsen, der er blevet sorteret fra den endelige trup.

Foto: FIBA.com

Torsdag aften kommer Nordmakedonien på besøg i Arena Næstved, og Danmarks Basketball Forbund har netop offentliggjort den endelige danske trup, der skal bære den rød-hvide-uniform.

Følgende spillere er klar til kamp for Danmark torsdag aften:

Iffe Lundberg
Zarko Jukic
Darko Jukic
Leonardo Carlino
Bakary Dibba
Jonas Zohore
Daniel Mortensen
Liam Churchill
Kevin Larsen
Noah Churchill
Mads Bonde Stürup
Sylvester Berg

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget

Landstræner Arnel Dedic har således sorteret Asbjørn Midtgaard, Magnus Møllgaard og Gustav Knudsen fra. Midtgaard er ikke inkluderet i den endelige trup grundet en skade.

Torsdagens landskamp er det første opgør i den nye runde i præ-kvalifikationen til EuroBasket 2025. Kampen skydes igang kl. 19.00.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Fredag kvalificerede Sydsudan sig til VM for første gang nogensinde, og Horsens ICs Koch Bar havde en stor andel i landets sejr mod Senegal,...

Eurobasket

Torsdag aften var der landskamp i Arena Næstved, hvor Danmark tog imod Norge. Det blev til en dansk sejr i Arenaen. Danmark vandt kampen...

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har foretaget en ændring i landsholdstruppen frem mod de kommende landskampe mod Norge og Slovakiet, der spilles torsdag og søndag.

Eurobasket

Søndag sluttede det danske landsholds EM-kvalifikation med en sejr mod Montenegro, og sejren vækker optimisme hos holdet største stjerne, Maria Jespersen, der spår det...

Eurobasket

Tirsdag blev der trukket lod til sommerens EM-slutrunder for ungdomslandshold. Se, hvem de danske talenter skal op imod til sommer, her.

Eurobasket

Jesper Krone, der førte Danmark til EM for små nationer-titlen i 2018, stopper som landstræner efter fem år.

Eurobasket

Søndag aften spillede det danske kvindelandshold deres sidste kamp i FIBA Women’s EUROBASKET 2023 Qualifiers, da de på udebane mødte Montenegro. De danske kvinder...

Eurobasket

Klokken 20 går det løs. Det danske kvindelandshold skal forsøge at tage revanche over Montenegro. Find link til kampen i artiklen.