fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA

Dennis Schröder om kvartfinale: “Det var nok mit livs værste kamp”

Tysklands Dennis Schröder var alt andet end tilfreds med sig selv efter Tysklands VM-kvartfinalesejr mod Letland på 81-79. Tyskland er videre til semifinalerne, men den tyske profil var stærkt udfordret med at få skuddene til at falde.

Foto: fiba.basketball

Onsdag spillede Tyskland sig videre til semifinalerne ved VM 2023, da de besejrede Letland på dramatisk vis med 81-79.

Toronto Raptors´ Dennis Schröder har været en stor årsag til tyskerne succes ved årets VM-slutrunde, hvor tyskerne som det eneste mandskab fortsat er ubesejret.

Men onsdagens kvartfinale var på det personlige plan en kamp til glemmebogen for Dennis Schröder, der havde det svært.

“Jeg spillede nok min karrieres værste kamp, men vi formåede stadig at vinde kampen,”

” Jeg er stolt af gutterne, der kom på banen fra bænken og steppede up, og også starterne, især Franz og Mo Wagner,” udtaler Schröder til basketnews.com.

Dennis Schröder sluttede med ni point, men ramte blot fire af sine svimlende 26 forsøg. Otte af disse var fra bag trepointslinjen, og fælles for disse var, at ingen af dem fik nettet til at blafre.

Tyskernes topscorer var Franz Wagner med 16 point.

I semifinalen skal tyskerne møde USA, og for at Tyskland kan levere overraskelsen mod de dominerende amerikanere er der ikke råd til endnu en iskold præstation af Schröder, der over turneringen snitter 18 point, to rebounds og 6,3 assists per kamp.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Landshold

Efter et år i Canada blev det tirsdag offentliggjort, at det danske talent Johan Munch har valgt at spille for Oregon State College næste...

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.