Danmark må undvære Bakken Bears profil til EM-kval kampe

Darko Jukic udgår af den danske trup og bliver erstattet af Martin Poulsen.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Bakken Bears profilen, Darko Jukic, kommer til at misse Danmarks to EM-kval kampe i næste weekend. Han har døjet med en skade, som han ikke er nået at komme sig over. Han bliver erstattet af Martin Poulsen fra Værløse, der er rejst med resten af holdet til Litauen.

Det er et hårdt slag for landsholdet at må undvære Jukic, der har spillet femte flest minutter i de to første EM-kval kampe. Her havde han i snit 6,5 point, 4 rebounds og 2 assists.

“Det er uheldigt, at vi mangler Darko, for kampene bliver svære. På under 48 timer møder vi to hold, der er rangeret i top ti i verden. Selv om Litauen mangler nogle NBA- og EuroLeague-spillere, som vi mangler Shavon Shields, er de stadig rigtigt stærke. Vi skal ind og kæmpe for det hvert minut, og spille det bedste basketball, vi kan, og gå efter overraskelsen,” siger landstræner, Erez Bittman, til DBBF’s hjemmeside.

Martin Poulsen har før været udtaget til landsholdet, men mangler at få sin debut. Han har haft en stabil sæson indtil videre, hvor han har scoret over 10 point i alle undtagen én kamp, og i gennemsnit har 12 point 4,6 rebunds og 3 assists pr kamp.

Du kan se hele den danske trup her, og modstandernes trupper her.

Kampen mod Litauen spilles på fredag kl. 18:30, mens kampen mod Tjekkiet spilles søndag k. 15:30.

Se andre spændende artikler