fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Bruttotruppen til sidste EM-kvalifikationskamp udtaget

Danmarks landstræner Jesper Krone har mandag sat navn på de 16 spillere, der udgør bruttotruppen frem mod næste måned EM-kvalifikationskamp mod Montenegro.

Foto: fiba.basketball

Søndag den 12. februar skal det danske kvindelandshold for sidste gang i ilden i kvalifikationen til Eurobasket 2023, og i den forbindelse har landstræner Jesper Krone mandag offentliggjort bruttotruppen frem mod den skæbnesvange kamp på udebane mod Montenegro.

Bruttruppen består af følgende 16 spillere:

Annemie Friis (BK Amager)
Anna Seilund (EOS Lund)
Caroline Wich (Åbyhøj IF)
Elisabeth Brynaa (AKS Falcon)
Ellen Iversen (BMS Herlev)
Emilie Gudman (BMS Herlev)
Emilie Hesseldal (EOS Lund)
Emilie Ravn (SISU)
Ena Viso (BK Amager)
Enna Pehadzic (Ausarta Barakaldo)
Josefine Haabegaard (SISU)
Katrine Lassen (AKS Falcon)
Maria Jespersen (ASC Sepsi SIC)
Nikoline Sandbäck (AKS Falcon)
Sarah Mortensen (Gisa Lions MBC)
Sofie Tryggedsson (Melilla Sport Capital)

Montenegro kan afgøre deres egen skæbne med to sejre i deres sidste to kampe mod Danmark og Østrig, så der er lagt op til et brag af en kamp i Podgorica, Montenegro den 12. februar.

Danmark kan dog ikke sikre sig en plads til Eurobasket med en sejr, da gruppens sidste kamp mellem Østrig og Montenegro også vil få betydning for Danmark, der i sidste vindue led to nederlag til de to konkurrenter.

Forud for de sidste kampe i kvalifikationen topper Danmark gruppe F med én sejr og to nederlag. Se den fulde stilling her.

Bruttotruppen kan også ses på opslaget herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Danmarks landstræner Allan Foss er tilfreds med, at de står med en sejr efter de to første kampe i EM-kvalifikationen, men sidder alligevel tilbage...

Eurobasket

Georgien er stadig uden sejr i EM-kvalifikationen, efter de mandag blev slået af Serbien med 63-76.

Eurobasket

Se highlights fra Danmarks nederlag til Finland lige her.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Danmark var lige ved at kunne fortsætte drømmestarten på kvalifikationen til EM 2025, men måtte se sig besejret af Finland med 89-85 efter en...

Landshold

I fredagens opgør mod Georgien lod Allan Foss flere af de unge talenter få chancen. Heriblandt Tobias Jensen som Fullcourt fangede efter kampen.

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.