fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kvindebasketligaen

Månedens Spiller i oktober i Kvindebasketligaen: Emilie Hesseldal

Det er blevet tid til at kåre Månedens Spiller i Kvindebasketligaen, og prisen for oktober går til AKS Falcons Emilie Hesseldal.

Foto: Kvindebasketligaen

AKS Falcons Emilie Hesseldal har fået en sublim start på sæson 2021/22. Københavnerholdet, anført af Emilie Hesseldal, gik gennem september/oktober ubesejret, og det havde den danske landsholdsprofil en stor andel i.

Hesseldal har leveret på et tårnhøjt niveau i den forgangne måned, og derfor er den 30-årige dansker kåret som månedens spiller i Kvindebasketligaen for september/oktober. Hesseldal snitter imponerede 18,3 point, 19 rebounds, 6 assists, 3,3 steals og 1,5 blocks per kamp.

Falcon-stjernen har været en af den hidtil unge sæsons helt store oplevelser, og hun er da også godt tilfreds med sine præstationer.

“Jeg tænker, at mine stats taler for sig selv, men det er klart, at mine procenter skal forbedres, både i og udenfor feltet. Jeg er selvfølgelig tilfreds med mit spil den seneste måned, men det er ingen hemmelighed, at landsholdet venter og dermed også et andet niveau, så jeg håber, at det også vil vise sig der,” siger månedens spiller i Kvindebasketligaen til Fullcourt.dk.

Den 185 centimeter høje center er ligaens mest reboundende spiller, mest assisterende og tredjemest scorende spiller efter de første fem runder i Kvindebasketligaen.

Debutanterne i Kvindebasketligaen, AKS Falcon, har i den grad haft tur i den i løbet af sæsonens indledning, og holdets høje tempo på banen har været en af deres styrker, siger Hesseldal.

-“Vi er gode, når vi spiller hurtigt op ad banen, spiller sammen og hver især gør det, vi er bedst til. Så dét er klart lykkes for os i størstedelen af minutterne.” fortæller Emilie Hesseldal.

Emilie Hesseldal og det danske landshold møder Østrig i EM 2023-kvalifikationen den 11. november på hjemmebane i Gentoftehallen. Den 15. november skal de en tur til Moskva og møde Rusland.

Læs mere om sæsonstarten i Kvindebasketligaen her.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Kvindebasketligaen

Det er blevet tid til at kåre månedens spiller i Kvindebasketligaen, og prisen for december går til AKS Falcons Emilie Hesseldal.

BK Amager

Lørdagens kamp i Kvindebasketligaen mellem BK Amager og BMS Herlev blev til en sejr på 86-73 til Amagerkanerne. Første periode sluttede med cifrene 23-25...

Basketligaen

Sæsonens tredje udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for december er Svendborg Rabbits-profilen Sebastian Åris.

BMS Herlev Wolfpack

Anden del af sæsonen bliver for BMS Herlevs kvinder påvirket af en langtidsskade, da Kia Fisker desværre er meldt ude med en slem skade.

BMS Herlev Wolfpack

Laura Ziegler skal næste år på college i USA hos St. Joseph´s Hawks, der har adresse i Philadelphia, Pennsylvania. Hawks spiller i NCAA Division...

Aabyhøj IF

Grundet Covid-19-udbrud er weekendens to kampe i Kvindebasketligaen blevet udsat.

Aabyhøj IF

Det er blevet tid til at kåre Månedens spiller i Kvindebasketligaen, og prisen for november går til Aabyhøjs Caroline Wich.

Basketligaen

Sæsonens anden udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for november er Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal.