fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kvindebasketligaen

Månedens spiller i december i Kvindebasketligaen: Emilie Hesseldal

Det er blevet tid til at kåre månedens spiller i Kvindebasketligaen, og prisen for december går til AKS Falcons Emilie Hesseldal.

Foto: Kvindebasketligaen

Kvindebasketligaen var i december hårdt ramt af Covid-19. Derfor var den forgangne måned desværre fattig på kampe fra Kvindebasketligaen, men to af de tre kampe, der blev spillet i sidste måned, var med ligaens førerhold AKS Falcon, hvis sæson hidtil har budt på lutter sejre.

Falcon vandt de to opgør mod SISU og BK Amager med henholdsvis 51-44 og 61-62. Deres helt store profil Emilie Hesseldal har opretholdt sit tårnhøje niveau sæsonen igennem, og december var ingen undtagelse. Den danske landsholdsspiller er derfor blevet kåret som månedens spiller i Kvindebasketligaen for anden gang i denne sæson.

Hesseldals holdkammerat Gritt Ryder, der tog teten og spillede en central rolle i Falcons dramatiske sejr på et point mod BK Amager, var også en seriøs bejler til prisen, men Falcons nummer fire løb med kåringen for anden gang i sæson 2021/22.

“Jeg er selvfølgelig glad for at blive kåret som månedens spiller, men jeg er især glad for holdets succes trods skader og corona, hvor vi var meget ramt i december-måned,” siger Emilie Hesseldal til Fullcourt.dk.

Emilie Hesseldal leverede en flot triple-double på 13 point, 20 rebounds og 10 assists mod BK Amger. Hun pyntede yderligere på sin statline med to steals. Mod SISU noterede hun sig for 12 point, 20 rebounds, 2 assists, 4 steals og et enkelt block. Falcon-profilen har masser af succes i den sæson, og det skyldes blandt andet, at det er sjovt at spille, siger hun.

” Jeg synes, det er sjovt at spille. Det tror jeg helt naturligt generer, at man præsterer. Derudover giver mine rebounds mig et naturligt flow i andre dele af mit spil. Dette kombineret med erfaring, en god træner og gode holdkammerater,” fortæller hun.

AKS Falcon har domineret i denne sæson og er ubesejret i otte kampe, men hvor længe kan de mon holde stimen kørende?

“Vores mål for sæsonen er at vinde DM og pokalen, vi tager én kamp ad gangen, så må vi se om der følger en ubesejret sæson med også,” siger hun.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

BK Amager

Lørdagens kamp i Kvindebasketligaen mellem BK Amager og BMS Herlev blev til en sejr på 86-73 til Amagerkanerne. Første periode sluttede med cifrene 23-25...

BMS Herlev Wolfpack

Anden del af sæsonen bliver for BMS Herlevs kvinder påvirket af en langtidsskade, da Kia Fisker desværre er meldt ude med en slem skade.

BMS Herlev Wolfpack

Laura Ziegler skal næste år på college i USA hos St. Joseph´s Hawks, der har adresse i Philadelphia, Pennsylvania. Hawks spiller i NCAA Division...

Aabyhøj IF

Grundet Covid-19-udbrud er weekendens to kampe i Kvindebasketligaen blevet udsat.

Aabyhøj IF

Det er blevet tid til at kåre Månedens spiller i Kvindebasketligaen, og prisen for november går til Aabyhøjs Caroline Wich.

Kvindebasketligaen

Det er blevet tid til at kåre Månedens Spiller i Kvindebasketligaen, og prisen for oktober går til AKS Falcons Emilie Hesseldal.

Aabyhøj IF

Sæsonen i Kvindebasketligaen er i fuld gang, og debutanterne AKS Falcon har fået en god start på tilværelsen i den bedste danske række. AKS...

Kvindebasketligaen

I et fælles projekt præsenterer Ajax København Sportsgymnasium, Ajax København og Basketballklubben Falcon et nyt hold i Dameligaen i basketball med base i København...