fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kvindebasketligaen

Månedens spiller i december i Kvindebasketligaen: Emilie Hesseldal

Det er blevet tid til at kåre månedens spiller i Kvindebasketligaen, og prisen for december går til AKS Falcons Emilie Hesseldal.

Foto: Kvindebasketligaen

Kvindebasketligaen var i december hårdt ramt af Covid-19. Derfor var den forgangne måned desværre fattig på kampe fra Kvindebasketligaen, men to af de tre kampe, der blev spillet i sidste måned, var med ligaens førerhold AKS Falcon, hvis sæson hidtil har budt på lutter sejre.

Falcon vandt de to opgør mod SISU og BK Amager med henholdsvis 51-44 og 61-62. Deres helt store profil Emilie Hesseldal har opretholdt sit tårnhøje niveau sæsonen igennem, og december var ingen undtagelse. Den danske landsholdsspiller er derfor blevet kåret som månedens spiller i Kvindebasketligaen for anden gang i denne sæson.

Hesseldals holdkammerat Gritt Ryder, der tog teten og spillede en central rolle i Falcons dramatiske sejr på et point mod BK Amager, var også en seriøs bejler til prisen, men Falcons nummer fire løb med kåringen for anden gang i sæson 2021/22.

“Jeg er selvfølgelig glad for at blive kåret som månedens spiller, men jeg er især glad for holdets succes trods skader og corona, hvor vi var meget ramt i december-måned,” siger Emilie Hesseldal til Fullcourt.dk.

Emilie Hesseldal leverede en flot triple-double på 13 point, 20 rebounds og 10 assists mod BK Amger. Hun pyntede yderligere på sin statline med to steals. Mod SISU noterede hun sig for 12 point, 20 rebounds, 2 assists, 4 steals og et enkelt block. Falcon-profilen har masser af succes i den sæson, og det skyldes blandt andet, at det er sjovt at spille, siger hun.

” Jeg synes, det er sjovt at spille. Det tror jeg helt naturligt generer, at man præsterer. Derudover giver mine rebounds mig et naturligt flow i andre dele af mit spil. Dette kombineret med erfaring, en god træner og gode holdkammerater,” fortæller hun.

AKS Falcon har domineret i denne sæson og er ubesejret i otte kampe, men hvor længe kan de mon holde stimen kørende?

“Vores mål for sæsonen er at vinde DM og pokalen, vi tager én kamp ad gangen, så må vi se om der følger en ubesejret sæson med også,” siger hun.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

BMS Herlev Wolfpack

Miguel López Ventosa er ny cheftræner for BMS Herlev i Kvindebasketligaen.

Aabyhøj IF

Fie Husted Nordby erstatter Jakob Hjorth på cheftrænerposten i Aabyhøj IF i Kvindebasketligaen.

AKS Falcon

AKS Falcon-spilleren Signe Bang skal efter sommerferien på college hos Roane State Community College.

Kvindebasketligaen

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Kvindebasketligaen og uddelt adskillige sæsonpriser.

AKS Falcon

Denne uge står på Fullcourt Awards for Kvindebasketligaen, og vi er nu nået til den sidste pris Most Valuable Player, der går til AKS...

AKS Falcon

Denne uge står på Fullcourt Awards for Kvindebasketligaen, og vi er nu nået til prisen "Coach of the Year", der går til AKS Falcon-cheftræner...

Kvindebasketligaen

De næste tre dage står på Fullcourt Awards for Kvindebasketligaen, og vi starter med at kåre vinderen af prisen "Young Player of the Year",...

Kvindebasketligaen

Thea Mikkelsen skal fremover spille for Fresno State University.