fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aabyhøj IF

Hørsholm maste SISU på hjemmebane, Aabyhøj med svipser mod Stevnsgade

SISU kunne ikke stille noget op mod Hørsholm, Stevnsgade leverede rundens overraskelse og Værløse sendte Lemvig alene på sidstepladsen.

Hørsholm 90 – 52 SISU

Der var aldrig tvivl om udfaldet, da Dameligaens førsteplads sendte fjerdepladsen hjem til Gentofte med et solidt nederlag på 90-52.

SISU sendte kampens første to point i kurven, men herfra var gæsterne ikke foran en eneste gang. Et 11-0 run skabte et massivt forspring, der blev yderligere øget med to inden periodens slutning. Anden periode blev lagt ud med et 12-0 run til hjemmeholdet. Kort inden pausen var antallet af scoringer til hjemmeholdet fordoblet i forhold til gæsterne, og ved pausen var føringen på 52-28.

Det handlede herfra udelukkende om at stoppe blødningen for gæsterne. Det lykkedes i tredje periode, hvor værterne kun fik scoret 16 point, men dog vandt perioden med to point. I sidste periode gik hjemmeholdet igen et niveau op og vandt med 22-10. Sejren endte dermed på 90-52.

Topscorer blev gæsternes Aubrey Buckley med 20 point, mens værternes Caroline Bornemann og Layn Murphy begge scorede 15 point. Murphy endte med en double-double, da hun også tog 15 rebounds.

BMS Herlev Wolfpack 56 – 77 BK Amager

BK Amager erobrede andenpladsen fra Aabyhøj, der tabte deres kamp, ogBK Amager samtidig vandt deres med 77-56. Hjemmeholdet Wolfpack var godt med i første halvleg. BK Amager kunne ikke ryste værterne af, og kort inden pausen var de to hold helt lige. To straffekast og et lay-up sendte Amager til pausen med en smal føring.

Wolfpack lagde ud med et 7-0 run efter pausen, men modsvaret til det var et 9-0 run fra gæsterne. Her fra satte gæsterne langsomt gearet en tand op og fik skabt et lille forspring inden sidste periode. Her gik hjemmeholdet helt i stå. Det blev blot til to point i de sidste seks minutter, så sejren til Amager endte på 77-56.

Topscorer blev gæsternes Melanie Elmgreen med hele 31 point. De kom dog også efter hele 34 skud. Mest scorende for hjemmeholdet var Emilie Gudmand Larsen med 16 point. Gæsternes Hannah Beklar leverede som den eneste en double-double med 12 point og 15 rebounds.

Værløse BBK 77 – 61 Lemvig Basket

Værløse rykkede med sejren over Lemvig væk fra sidstepladsen, som Lemvig nu indtager alene. Første halvleg blev en spændende affære, hvor spillet og føringerne bølgede frem og tilbage. Hver gang et hold lagde an til at lægge afstand, svarede det andet hold igen. Gæsterne var dog foran med 40-34 ved pausen.

Efter pausen viste Værløse dog format. Et 21-5 run sendte dem solidt i front, og det havde Lemvig intet modsvar til. Værløse vandt begge perioder med henholdsvis 26-12 og 17-9, og det var gav en sikker sejr på 77-61.

Topscorer blev hjemmeholdets Julianna Okosun med 25 point. Det blev samtidig til 17 rebound og en flot double-double. Mest scorende for gæsterne blev Natalee Faupel med 23 point og ligeledes en double-double efter det også blev til 13 rebounds.

Aabyhøj IF 73 – 76 Stevnsgade Copenhagen

Det har ikke været muligt at komme med stats fra kampen grundet tekniske problemer.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...

Basketligaen

Et skadespræget BK Amager mandskab er blevet en mand rigere. Amerikanske Andrew Sims er ny i Amager-trøjen.

BC Copenhagen

1/8-delsfinalerne af Landspokalen blev spillet i weekenden. Der blev spillet kampe mellem hold i Basketligaen og hold fra toppen af første division.

BMS Herlev

Natten til tirsdag indledte Marqus Mitrovic Marion sin collegekarriere for Wake Forest University, da han trådte ind fra bænken og spillede 29 minutter i...

Bakken Bears

17-årige Frederik Drejer Erichsen leverede en ny career high i Basketligaen, da han lørdag hjalp Bakken Bears til en sikker sejr mod BK Amager...

Basketligaen

De unge drenge fra Holbæk-Stenhus var fredag taget til Amager, hvor de skulle møde BK Amager. Begge hold jagtede deres første sejr i sæsonen....

Basketligaen

Randers Cimbria snuppede endnu en stor sejr i Basketligaen. Denne gang blev BK Amager offeret for Randers Cimbria's profiler. Opgøret sluttede 104-57 til kronjyderne.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks og BK Amager krydsede klinger i Amagerhallen torsdag aften. Efter fire perioder, hvor Værløse havde store dele af spillet, sluttede kampen...