fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

AKS Falcon

Emilie Hesseldal på ugens hold i Sverige

Den danske landsholdsprofil Emilie Hesseldal førte i sidste uge sit nye hold Eos Lund til holdets første sejr i denne sæson. Præstationen har resulteret i en plads på ugens hold til den velspillende dansker.

Foto: Robert Dines Rasch

Efter en altdominerende sæson i Kvindebasketligaen skiftede landsholdsprofilen og sidste sæsons Most Valuable Player i Kvindebasketligaen, Emilie Hesseldal, forud for indeværende sæson til Eos Lund, der spiler i den bedste svenske række.

Hesseldal har fået en stærk start på tilværelsen i Sverige, hvilket udmøntede sig i, at hun forleden landede en plads på ugens hold i den svenske liga.

17 point, 15 rebounds, 3 assists og 3 steals stod Hesseldal noteret for, da Eos Lund besejrede Sjuhärads Basket med 71-68. Det var Hesseldal og kompagnis første sejr i denne sæson.

Det er første gang, at Hesseldal lander en plads på ugens hold i den svenske liga i denne sæson.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Annonce. Scroll for at læse videre.

Et opslag delt af Svenska Basketligan Dam (@sbldam)

 

I sidste sæson kom Laura Ziegler, der i dag spiller basketball på college, to gange på ugens hold i den svenske liga, så det er ikke første gang, at en dansker præsterer godt på den anden side af Øresundsbroen.

Efter rundens hold for spillerunde seks blev offentliggjort har Eos Lund været i aktion. Eos Lund sejrede for anden gang i denne sæson, da de slog Visby Ladies overbevisende med 48-74.

Hesseldal var igen storspillende og leverede 21 point (flest af alle i kampen), 13 rebounds, 3 assists og 7 steals, så danskeren er helt sikkert også med i snakken, når det næste rundens hold skal sættes.

Annonce. Scroll for at læse videre.

I Kvindebasketligaen snittede Emilie Hesseldal imponerende 18 point, 16 rebounds og 5 assists per kamp i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Landsholdskollegerne Kevin Larsen og Sylvester Berg mødtes fredag aften i Spanien. Larsen imponerede, men måtte se sig besejret af Sylvester Berg og kompagni.

Internationalt

Sebastian Åris levered onsdag en ny career high i point, da den danske landsholdsspiller dominerende mod topholdet Arconic-Alba Fehérvár.

EuroCup

Tobias Jensen fik onsdag aften debut i den europæiske turnering EuroCup. Danskerens mandskab ratiopharm Ulm måtte dog se sig besejret af spanske Joventut Badalona...

Internationalt

Danske Peter Møller er efter to flotte kampe blevet kåret som Player of the Week i Sverige.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er for anden uge i streg blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

Internationalt

Det danske stortalent Tobias Jensen fik søndag sin debut i den tyske Bundesliga, da hans hold ratiopharm Ulm var på besøg hos MLP Academics...

Internationalt

Zarko Jukic skifter til CB Cornella i Spanien. Det er Jukic´ tredje ophold i Spanien i løbet af karrieren.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.