fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aabyhøj IF

Covid-19 udsætter kampe i Kvindebasketligaen

Grundet Covid-19-udbrud er weekendens to kampe i Kvindebasketligaen blevet udsat.

Foto: Robert Dines Rasch

Lørdag skulle have stået i Kvindebasketligaens tegn. Landets bedste række havde to kampe på programmet, men begge opgør har man været nødsaget til at udsætte grundet Covid-19-udbrud på holdene.

Det oplyser Kvindebasketligaen på deres facebookside. De tilføjer, at kampene er udsat i fuld overenstemmelse mellem de fire hold, og at man allerede er begyndt at finde nye spiltidspunkter, så kampene kan blive afviklet.  Det første opgør, der oprindeligt skulle spilles i morgen lørdag, var BMS Herlev mod AKS Falcon, mens Aabyhøj IF senere på dagen skulle have besøg af SISU.

Med de to udsættelser er der blot én kamp tilbage i Kvindebasketligaen i kalenderåret 2021. Onsdag aften er der topbrag i Kvindebasketligaen, da BK Amager hjemme i Amagerhallen tager imod ligaens førerhold AKS Falcon.

 

 

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har hentet markant forstærkning til holdet i form af August Haas, der er tilbage i Danmark efter et ophold i Island.

Basketligaen

Basketballshoppen Nordic Basketball har for de kommende fire år købt rettighederne til BMS Herlevs arenanavn. Herlevs hjemmebane vil derfor fremover hedde Nordic Basketball Arena.

Basketligaen

BMS Herlev har tilføjet amerikanske Eamonn Joyce til holdet.

Basketligaen

Lørdag præsenteret BMS Herlev to nye spillere. Lucas Kjær Meyer og Nikolaj Weuder skal prøve kræfter med Basketligaen for Herlev-holdet.

Basketligaen

BMS Herlev har været i Bülowsvejshallen, og har hentet to af Falcons U-19 spillere. Magnus Larsen og Morgan Brohammer er nye spillere på holdkortet...

Basketligaen

Et af landets helt store talenter, Marqus Mitrovic Marion, forlænger med BMS Herlev og skal tørne ud for dem i den kommende sæson af...

BMS Herlev Wolfpack

BMS Herlev kan i den kommende sæson i Kvindebasketligaen forvente at se både Sofia Hulten og Bianca Braikia tilbage på banen. Sidstnævnte pådrog sig en...

Basketligaen

Lau Christoffersen og Nicklas Pedersen vil i den kommende sæson fortsat iføre sig BMS Herlev-trøjen.