fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aabyhøj IF

Covid-19 udsætter kampe i Kvindebasketligaen

Grundet Covid-19-udbrud er weekendens to kampe i Kvindebasketligaen blevet udsat.

Foto: Robert Dines Rasch

Lørdag skulle have stået i Kvindebasketligaens tegn. Landets bedste række havde to kampe på programmet, men begge opgør har man været nødsaget til at udsætte grundet Covid-19-udbrud på holdene.

Det oplyser Kvindebasketligaen på deres facebookside. De tilføjer, at kampene er udsat i fuld overenstemmelse mellem de fire hold, og at man allerede er begyndt at finde nye spiltidspunkter, så kampene kan blive afviklet.  Det første opgør, der oprindeligt skulle spilles i morgen lørdag, var BMS Herlev mod AKS Falcon, mens Aabyhøj IF senere på dagen skulle have besøg af SISU.

Med de to udsættelser er der blot én kamp tilbage i Kvindebasketligaen i kalenderåret 2021. Onsdag aften er der topbrag i Kvindebasketligaen, da BK Amager hjemme i Amagerhallen tager imod ligaens førerhold AKS Falcon.

 

 

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks revancherede sig, da de torsdag aften fik besøg af BMS Herlev. Hawks vandt med 103-87.

Kvindebasketligaen

Det er blevet tid til at kåre månedens spiller i Kvindebasketligaen, og prisen for december går til AKS Falcons Emilie Hesseldal.

BK Amager

Lørdagens kamp i Kvindebasketligaen mellem BK Amager og BMS Herlev blev til en sejr på 86-73 til Amagerkanerne. Første periode sluttede med cifrene 23-25...

NBA

Læs nogle af reaktionerne omkring Kyrie Irvings comeback. Du kan læse holdkammeraternes og trænerens kommentarer samt reaktioner fra rundt omkring i ligaen.

NBA

Utah Jazz har med succes holdt Covid-19 ude af deres hold, indtil i går, hvor Joe Ingles blev sendt i protokollen.

BMS Herlev Wolfpack

Anden del af sæsonen bliver for BMS Herlevs kvinder påvirket af en langtidsskade, da Kia Fisker desværre er meldt ude med en slem skade.

Bakken Bears

Test din viden om sæson 2021/22. Hvor skarp er du?