fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

BMS Herlev Wolfpack

BMS Herlevs Kia Fisker ude med langtidsskade

Anden del af sæsonen bliver for BMS Herlevs kvinder påvirket af en langtidsskade, da Kia Fisker desværre er meldt ude med en slem skade.

Foto: Robert Dines Rasch

Kia Fisker har tidligere døjet med en fodskade. Hun blev tilbage i 2019 opereret, hvor hæl og- ankelknogle blev sat sammen med skruer. Samtidig fik hun den triste nyhed, at hun ikke kunne spille mere. Hun modbeviste dog lægernes vurdering efter en lang og intens genoptræning.

Et vrid i foden her i december, som formentligt har revet noget ledbånd løs fra skruerne, er desværre blevet årsagen til hendes nuværende skade. BMS Herlev meddeler i den forbindelse, at der ud fra scanninger forekommer mere slidgigt end først antaget.

På trods af den uheldige situation holder Kia Fisker sig ved godt mod og håber på at komme tilbage og færdiggøre sæsonen efter endnu en solid genoptræning. Fisker har nemlig spillet en rigtig flot sæson indtil videre, hvor hun har vist sig meget værdifuld for BMS Herlev.

Hvor længe hun er tvunget ude på sidelinjen er endnu uvist.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har hentet markant forstærkning til holdet i form af August Haas, der er tilbage i Danmark efter et ophold i Island.

Basketligaen

Basketballshoppen Nordic Basketball har for de kommende fire år købt rettighederne til BMS Herlevs arenanavn. Herlevs hjemmebane vil derfor fremover hedde Nordic Basketball Arena.

Basketligaen

BMS Herlev har tilføjet amerikanske Eamonn Joyce til holdet.

Basketligaen

Lørdag præsenteret BMS Herlev to nye spillere. Lucas Kjær Meyer og Nikolaj Weuder skal prøve kræfter med Basketligaen for Herlev-holdet.

Basketligaen

BMS Herlev har været i Bülowsvejshallen, og har hentet to af Falcons U-19 spillere. Magnus Larsen og Morgan Brohammer er nye spillere på holdkortet...

Basketligaen

Et af landets helt store talenter, Marqus Mitrovic Marion, forlænger med BMS Herlev og skal tørne ud for dem i den kommende sæson af...

BMS Herlev Wolfpack

BMS Herlev kan i den kommende sæson i Kvindebasketligaen forvente at se både Sofia Hulten og Bianca Braikia tilbage på banen. Sidstnævnte pådrog sig en...

Basketligaen

Lau Christoffersen og Nicklas Pedersen vil i den kommende sæson fortsat iføre sig BMS Herlev-trøjen.