fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Virtus Bologna led bittert nederlag trods 20 point fra Iffe Lundberg

Iffe Lundbergs 20 point var ikke nok for Virtus Segafredo Bologna, der søndag aften tabte til Unahotels Reggio Emilia med 72-66.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

En travl uge for Iffe Lundberg og Virtus Segafredo Bologna er nu slut, efter de søndag aften spillede ugens tredje – og sidste – kamp.

Det italienske storhold, der tidligere på ugen har været i aktion og vundet to gange i EuroLeague, stod søndag overfor Unahotels Reggio Emilia i den hjemlige liga, men det blev desværre for den danske landsholdsstjerne og kompagni ikke til alle gode gange tre.

Virtus Segafredo Bologna tabte nemlig på udebane med 72-66, men Bologna-mandskabets danske profil gjorde ellers sit i bestræbelserne på ugens tredje sejr.

Iffe Lundberg viste sig flot frem mod ALBA Berlin tidligere på ugen – læs mere her

Iffe Lundberg var en af kampens helt store oplevelser med 20 point, fire rebounds og to assists.

Lundberg viste vejen for Bologna, der kæmpede med mange turnovers og en stor uskarphed, men selvom de var foran med ét point med fem minutter tilbage af fjerde periode, hentede Reggio Emilia en overraskende sejr.

Kampens topscorer var Reggio Emilias Kevin Juwan Hervey med 24 point, mens Iffe Lundberg scorede næstflest i kampen med sine 20 point.

Bologna har nu tabt fem ud af 15 kampe i Lega Basket Serie A, hvilket rækker til en tredjeplads.

Næste kamp for Bologna er i EuroLeague på onsdag på udebane mod Maccabi Tel Aviv.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.