fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Uroligheder i Beograd får konsekvenser

Skandalerne i ABA-finalens bedst-af-fem serie mellem Røde Stjerne og Budocnost har rullet, og nu mærker Røde Stjerne, der vandt serien og dermed har fået en plads i næste sæsons EuroLeague, konsekvenserne af urolighederne fra kamp fem.

Selve kampen vandt Røde Stjerne i sikker stil, men blandt andet Budocnost-profilen, Norris Cole, har efterfølgende været ude og udtale, at kamp fem aldrig skulle være blevet spillet. Inden opgørets start sendte Røde Stjernes fans kasteskyts mod Budocnost-spillerne samt løb på banen overfaldt spillerne både fysisk og verbalt, hvilket skabte frygt hos det montenegrinske mandskab. Et lignende, men mindre voldsomt, scenarie udspillede sig i Montenegro i kamp tre, som Budocnost efterfølgende blev straffet for. Derfor var ledelsen fra Budocnost ude med en undren over, at Røde Stjerne ikke var blevet mødt af sanktioner.

De er kommet nu. De kommende to kampe, det serbiske mandskab skal spille i EuroLeague, spilles helt uden tilskuere, mens der i de efterfølgende tre kampe kun lukkes kvinder eller børn under 14 ind. Derudover skal de betale en bøde på 35.000 euro.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Real Madrids Facundo Campazzo er efter en række flotte præstationer i november blevet kåret som månedens spiller i Euroleague.

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

EuroLeague

Virtus Segafredo Bolognas Toko Shengelia er blevet kåret som månedens spiller for oktober. Virtus Bologna vandt fire ud af fem kampe i den forgangne...

EuroLeague

Iffe Lundberg toppede scoringstavlen med 14 point, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften udspillede AS Monaco med 59-83.

EuroLeague

Søndag aften var Iffe Lundberg tilbage i Virtus Bologna-uniformen efter måneders uvished om fremtiden, og danskeren leverede en imponerende præstation i sin comeback-kamp.

EuroLeague

Iffe Lundbergs transfersaga i Bologna har angiveligt taget en drejning, efter klubben har fået en ny cheftræner.