fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Tim Waale og Saigon Heat vinder mesterskabet for andet år i træk

Tim Waale og holdkammeraterne fra Saigon Heat kan endnu en gang stille sig øverst på podiet og kalde sig mestre i den vietnamesiske liga, VBA.

Da slutfløjtet gav genlyd i VBA Arena d. 8 december signalerede det afslutningen på den femte sæson i VBA. Efter en tumultarisk sæson kunne danskeren Tim Waale løfte det eftertragtede trofæ sammen med resten af holdkammeraterne fra Saigon Heat. I finalen stod holdet over for Thang Long Warriors, der i den afgørende kamp blev besejret med resultatet 73-54.

Finaleserien strakte sig over fire kampe, hvoraf Saigon Heat løb afsted med tre sejre.

Pladsen øverst på skamlen er ikke uvant for Tim og resten holdet. Saigon Heat tog nemlig også mesterskabet sidste år, og er dermed det første hold i ligaens fem år lange historie, der har vundet mesterskabet to år i træk. Da jeg i oktober måned tog en snak med Tim, fortalte han, at netop denne præstation lå øverst på ønskelisten. Hvis du vil læse mere omkring Tims rejse i den Vietnamesiske liga, kan du læse artiklen her. 

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Dansk-vietnamesiske Tim Waale og Saigon Heat sikrede for nyligt deres tredje mesterskab i streg. Nu håber Tim Waale på, at han kan lande en...