fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Storspillende Iffe Lundberg sender Virtus Bologna alene på førstepladsen i Serie A

Iffe Lundberg imponerede, da Virtus Bologna søndag kunne indtage førstepladsen i den italienske Serie A med en sejr mod Germani Brescia.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Iffe Lundberg var i slutningen af sidste sæson ude i kulden under den tidligere Virtus Bologna-cheftræner Sergio Scariolo, men under ledelse af Luca Banchi har den danske landsholdsstjerne blomstret med flere store præstationer.

Seneste pragtpræstation fandt sted søndag aften, da Lundberg leverede 19 point, syv rebounds og seks assists i en sejr mod topholdet Germani Brescia. Sammen med holdkammeraten Toko Shengelia, der blev topscorer med 27 point, førte danskeren Bologna til en sejr på 88-76.

Artiklen fortsætter under opslaget

Sejren betyder, at Virtus Bologna nu ligger alene i spidsen af den italienske Lega Basket Serie A med både Dolomiti Energia Trentino, Germani Brescia, Umana Reyer Venezia og Generazione Vincente Napoli Basket lige i hælene med to point færre.

Tidligere omtalte Sergio Scariolo blev lige inden sæsonstarten erstattet af landsmanden Luca Banchi efter kritik af Bolognas ledelse på et pressemøde, og det er nu for alvor tydeligt at se, at Iffe Lundberg under Scariolo blev begrænset.

Med Banchi ved roret har danskeret fået mere frihed, og det har Lundberg nydt godt af.

Minutmæssigt er det i skrivende stund nogenlunde status quo i den hjemlige liga, men den tidligere Phoenix Suns-spillers statistikker har fået et nøk opad, og flere skriver på sociale medier, at han betragtes som en tidlig bejler til prisen som Most Improved Player.

Næste kamp for Iffe Lundberg og Virtus Bologna er i Euroleague torsdag den 23. hjemme mod tyrkiske Fenerbahce.

Se highlights fra kampen mod Brescia herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.