fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Storspillende Iffe Lundberg sender Virtus Bologna alene på førstepladsen i Serie A

Iffe Lundberg imponerede, da Virtus Bologna søndag kunne indtage førstepladsen i den italienske Serie A med en sejr mod Germani Brescia.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Iffe Lundberg var i slutningen af sidste sæson ude i kulden under den tidligere Virtus Bologna-cheftræner Sergio Scariolo, men under ledelse af Luca Banchi har den danske landsholdsstjerne blomstret med flere store præstationer.

Seneste pragtpræstation fandt sted søndag aften, da Lundberg leverede 19 point, syv rebounds og seks assists i en sejr mod topholdet Germani Brescia. Sammen med holdkammeraten Toko Shengelia, der blev topscorer med 27 point, førte danskeren Bologna til en sejr på 88-76.

Artiklen fortsætter under opslaget

Sejren betyder, at Virtus Bologna nu ligger alene i spidsen af den italienske Lega Basket Serie A med både Dolomiti Energia Trentino, Germani Brescia, Umana Reyer Venezia og Generazione Vincente Napoli Basket lige i hælene med to point færre.

Tidligere omtalte Sergio Scariolo blev lige inden sæsonstarten erstattet af landsmanden Luca Banchi efter kritik af Bolognas ledelse på et pressemøde, og det er nu for alvor tydeligt at se, at Iffe Lundberg under Scariolo blev begrænset.

Med Banchi ved roret har danskeret fået mere frihed, og det har Lundberg nydt godt af.

Minutmæssigt er det i skrivende stund nogenlunde status quo i den hjemlige liga, men den tidligere Phoenix Suns-spillers statistikker har fået et nøk opad, og flere skriver på sociale medier, at han betragtes som en tidlig bejler til prisen som Most Improved Player.

Næste kamp for Iffe Lundberg og Virtus Bologna er i Euroleague torsdag den 23. hjemme mod tyrkiske Fenerbahce.

Se highlights fra kampen mod Brescia herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Frida Formann står nu noteret for 1,000 point som spiller for Colorado Buffaloes, da hun blev topscorer med 22 point i en kamp mod...

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter ikke i Spanien for BAXI Manresa, der har valgt at tage afsked med den 210 centimeter høje dansker efter tre måneders...

Internationalt

Laura Ziegler vandt denne uge Player of the Week i hendes collegekonference efter en double-double i et overtidsdrama i sidste uge mod Temple.

Internationalt

Bakary Dibba er efter en flot oktober måned blevet kåret som månedens spiller i Tysklands næstbedste række, Pro A.

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Bakken Bears

Bakken Bears fik endelig smagt sejrens sødme i denne sæsons FIBA Europe Cup, da de besejrede FC Porto i vanvittig stil. Bjørnene sejrede efter...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

Basketligaen

Vi mødte Andreas Mortensen efter kampen mod Start Lublin i ENBL, og den unge dansker delte sine tanker om kampen, deltagelsen i ENBL og...