fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

SISU åbner for salg af billetter til EuroCup

SISU deltager igen i år i den ene af de store europæiske klubturneringer, FIBA EuroCup Women, hvor holdet i sin debutsæson opnåede en flot tredjeplads i gruppespillet efter en spektakulær hjemmesejr i den sidste kamp.

I dette års indledende gruppespil afvikles der igen i alt 6 kampe, og SISU er på ny oppe mod nogle interessante modstandere. Tre af kampene spilles på hjemmebanen i Kildeskovshallen i Gentofte og de tre andre på udebane. Hjemmekampene spilles efter følgende program:

Onsdag, d. 31. oktober, kl. 19:00 mod CSM Satu Mare fra Rumænien.

Onsdag, d. 7. november, kl. 19:00 mod BLMA Montpellier fra Frankrig.

Onsdag, d. 14. november, kl. 19:00 mod BC Chevakata fra Vologda, Rusland.

Kampene vil blive ét af de store højdepunkter i den danske damebasketball-sæson, og modstanderne er meget stærke. BLMA Montpellier og BC Chevakata hører til blandt topholdene i den bedste række i henholdsvis Frankrig og Rusland – og BC Chevakata var i sidste sæson en meget stor mundfuld for SISU, hvor det blev til sikre sejre til russerne både ude og hjemme. Den sidste modstander fra Rumænien, CSM Satu Mare, er internationalt set et mere ubekendt blad.

Annonce. Scroll for at læse videre.

I år har EuroCup deltagelsen skabt endnu større opmærksomhed om SISUs kvindehold, og to af EuroCup-kampene (den 31. oktober og den 14. november) vil blive tv-transmitteret live på Kanal Sport, som sender dansk basketball hver eneste onsdag på kabel-tv og på internettet. Kampen den 31. oktober mod ”vampyrerne” fra Transsylvanien (Rumænien) falder meget passende også sammen med fejringen af Halloween, så det skal nok blive en interessant aften.

Selvom SISU er dobbelte Danmarks- og pokalmestre, og landets p.t. stærkeste hold, udgør disse tre europæiske modstandere en meget stor sportslig udfordring. Det er derfor en stor fornøjelse for os at invitere fans fra hele Danmark og resten af Europa til Gentofte for at se europæisk basketball på et meget højt niveau og heppe for hjemmeholdet.

Løssalgsbilletter: voksne: kr. 80; ungdom (12–17 år) og studerende: kr. 40.

Special Internet price for 5 tickets: voksne: kr. 60; ungdom og studerende kr. 30.

”3 for 2”: billetter til alle 3 kampe til rabatpris. Voksne: kr. 160 (53 per kamp); ungdom og studerende kr. 80 (27 per kamp).

Super tilbud: bestil 5 billetter for alle 3 kampe: voksne: kr. 40 per kamp; ungdom og studerende: kr. 20 per kamp.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Adgang til kampene er gratis for SISU-medlemmer og børn 0–11 år.

For at bestille; gå ind på www.sisu.dk/tickets og udfyld bestillingsformularen med alle oplysninger. Overfør samtidig beløbet til SISUs EuroCup Women billetkonto: 4190-4190455068. Husk at angive dit navn. Deadlines for forudbestilling er kl. 12 mandagen før de enkelte kampe. Billetterne vil ligge klar til afhentning i billetsalget i Hal 1 i Kildeskovshallen (indgang D). Dørene åbnes kl. 18:00. Lækker mad og drikkevarer kan købes i SISU-Caféen i forhallen nær indgangen til Hal 1.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

EuroCup

Tobias Jensen fik onsdag aften debut i den europæiske turnering EuroCup. Danskerens mandskab ratiopharm Ulm måtte dog se sig besejret af spanske Joventut Badalona...

EuroCup

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sejrede onsdag igen i EuroCup. Denne gang blev tyrkiske Nesibe Aydın nedlagt.

EuroCup

Landsholdsprofilen Maria Jespersen var rystende god, da hendes hold ACS Sepsi-SIC onsdag spillede første kamp i EuroCup-gruppespillet. Sepsi slog Elitzur Holon med 76-75.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

AKS Falcon

Årets finaleserie i Kvindebasketligaen står mellem AKS Falcon og SISU, der slog henholdsvis BMS Herlev og BK Amager ud.

AKS Falcon

SISU Basketball fik ikke et ben til jorden, da de på udebane søndag blev kørt over af de nykronede pokalmestre AKS Falcon med cifrene...

CSKA Moscow

Daniel Hackett er ny Virtus Segafredo Bologna-spiller. Det har klubben torsdag offentliggjort.

CSKA Moscow

Daniel Hackett er angiveligt på vej til italienske Virtus Segafredo Bologna