fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Armani Milano

Shavon Shields lander plads på All-Italian SerieA 1st Team

Den danske landsholdsspiller Shavon Shields har efter en flot sæson i Italien sikret sig en plads på Eurobasket.com´s All-Italian 1st Team.

Foto: Olimpiamilano.com, Ivan Mancini / Ciamillo-Castoria

Finaleserien i den bedste italienske række, Legabasket Serie A, er færdigspillet, og dansk-amerikanske Shavon Shields og AX Armani Exchange Milano måtte se sig besejret af Virtus Segafredo Bologna, der ´sweepede´Milano-mandskabet, som ellers sluttede på førstepladsen i ligaens grundspil, mens Bologna sluttede på en tredjeplads.

Nu er sæsonen i Italien slut, og i den forbindelse har basketballmediet Eurobasket.com lavet deres årlige kåringer, og her er den danske-amerikanske Milano-profil placeret på sidens All-Italian SerieA 1st Team.

All-Italian SerieA 1st Team består af: Darius Thompson (Brindisi), Stefano Tonut (Venezia), Shavon Shields (Milano), Zach LeDay (Milano) og Miro Bilan (Sassari).

Udover placeringen på 1st Team, er Shields også blevet tildelt en plads på mediets All-Import Team sammen med Darius Thompson (Brindisi), Milos Teodosic (Bologna), Zach LeDay (Milano) og Miro Bilan (Sassari).

Den danske forward snittede 14,4 points, 3,6 rebounds og 2,4 assists for AX Armani Exchange Milano i den forgangne sæson.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce

Andre artikler med dette emne

Armani Milano

Eurohoops.net har efter fire runder af Euroleague lavet deres første MVP-barometer, og dansk-amerikanske Shavon Shields er med i MVP-kapløbet.

Eurobasket

Jesper Krone, Landstræner for Kvindelandsholdet, har mandag sat navn på de 16 spillere, som bruttotruppen til de to kvalifikationskampe til EM 2023 i november...

CSKA Moscow

Gabriel Iffe Lundberg har gjort det igen. For anden uge i streg er han kommet på ugens hold i VTB United League.

CSKA Moscow

Gabriel Iffe Lundberg er efter et par super gode kampe for CSKA Moskva kommet på ugens hold i VTB League.

CSKA Moscow

Søndag eftermiddag tørnede CSKA Moskva sammen med Zielona Gora fra Polen. Én af de helt store årsager til den overbevisende 105-71 sejr skyldtes en...

Internationalt

Søndag eftermiddag kunne Asbjørn Midtgaard fejre sin første titel, da han og resten af ZZ Leiden-mandskabet vandt den hollandske pokalturnering. I finalen vandt de...

CSKA Moscow

CSKA Moskva med danske Iffe Lundberg i spidsen indledte søndag aften sæsonen med bravur med en sejr i VTB United League´s Super Cup-finale mod...

Armani Milano

Danske Shavon Shields forlænger sin kontrakt hos AX Armani Exchange Olimpia Milano, aftalen binder Shields frem til slutningen af 2022-23 sæsonen. Det meddeler den...