fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Sebastian Åris får verdensstjerne som modstander i Canada

Rapperen J. Cole har skrevet under med Scarborough Shooting Stars i den canadiske liga, som Basketligaens MVP Sebastian Åris også skal spille i sommeren over.

Foto: CEBL

Sæsonen i Danmark er slut. Svendborg Rabbits sluttede i torsdags med sølvmedaljerne, efter de blev besejret af Bakken Bears med 4-0 i årets finaleserie. Denne sæsons Most Valuable Player i Basketligaen, Sebastian Åris, kan derfor rette fokus på sit næste kapitel, idet han sommeren over skal spille for Saskatchewan Rattlers i Canada. Rattlers spiller i Canadian Elite Basketball League.

Ligaen er relativt ung, idet den kommende sæson er nummer fire i rækken, men den canadiske liga har alligevel formået at trække et stort navn til.

Jermaine Cole, bedre kendt som rapperen J. Cole, skal nemlig spille mod Sebastian Åris i den kommende sæson, der skydes i gang den 25. maj. Den prisvindende rapper har skrevet under med Scarborough Shooting Stars.

Det har ligaen offentliggjort på sin Twitter-profil. Skiftet er ligeledes blevet bekræftet af The Athletic insiderguruen Shams Charania. 

J. Cole, der spiller shooting guard, skal møde Sebastian Åris og Rattlers den 15. juni.

Den kommende sæson vil være Cole´s anden sæson som professionel basketballspiller. Rapperen spillede i sin første professionelle sæson for Rwanda Patriots i Basketball Africa League.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Jaye Crockett, der har en fortid i Bakken Bears, skifter til Karhu Kauhajoki fra Finland.

Internationalt

Noah Churchill stopper i den spanske UCAM Murcia efter to sæson i det østlige Spanien.

Bakken Bears

Bakken Bears-profilen Marvelle Harris har skrevet under på en kontrakt med Fukuoka Rizing Zephyr i den næstbedste japanske række.

Internationalt

ZZ Leiden, der har Asbjørn Midtgaard på holdet, sejrede lørdag i det andet finalebrag mod Donar Groningen og er dermed mestre i BNXT-ligaen.

Internationalt

ZZ Leiden, hvor danske Asbjørn Midtgaard er på kontrakt, er finaleklar, efter de tirsdag sendte belgiske Filou Oostende på sommerferie med et nederlag på...

Internationalt

Efter en række gode præstationer er Maria Jespersen blevet kåret som månedens spiller i den australske Big V.

Internationalt

Fra den 1-4 juni vil danske Andreas Rosenkrantz Holst deltage i den prestigefyldte camp ´Basketball Without Borders´, som er arrangeret af NBA og FIBA.

Internationalt

Daniel Mortensen er efter en flot sæson kåret som vinder af prisen "Import Player of the Year" i den islandske Subway League.