fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Reggio Emilia løb med Eurochallenge titlen

Den italienske klub Grissin Bon Reggio Emilia løb med Eurochallenge titlen, efter at have besejret russiske BC Triumph i finalen med 79-65.

Reggio Emiliano Eurochallenge

Final Four blev afholdt i Italien på Reggio Emilia’s hjemmebane, hvilket gav italienerne en stor fordel. Dog var begge hold debutanter i finalen, og det var med til at give lidt spænding på lægterne.

Russiske BC Triumph nåede iøvrigt til finalen ved blandt andet at besejre Bakken Bears modstander fra TOP 16 fasen, BC Ural Yekaterinburg, imens Reggio Emilia formåede at slå sidste års mestre Krasnye Krylia Samara. Begge opgør fandt sted i kvartfinalen.

De første minutter af kampen var sådan set rimelig lige, men i slutningen af perioden begynder italienerne at trække fra. De går til pause med en føring på 48-32. Anden halvleg blev Reggio Emiliano ved med det flotte spil, der blev båret frem af deres fans i hallen igennem hele kampen.

Russernes duo Milovan Rakovic og Cory Higgins havde scoret over halvdelen af deres hold’s point (41), men de var altså ikke i stand til at true Reggio Emilia yderligere.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Kampen ender altså dermed med en italiensk sejr på 79-65. Det betød også at det blev det første Eurochallenge mesterskab nogensinde i klubbens historie.

Kampens topscorer blev Cory Higgins med 21 point, efterfulgt af holdkammeraten Milovan Rakovic. For de nykårende mestre havde amerikaneren James White 17 point, mens den rutinerede litauer Rimantas Kaukenas havde 15 point.

Andrea Cinciarini blev samtidig kåret som Final Four’s MVP.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Bakken Bears

Bakken Bears har endnu ikke fået hul på bylden i Basketball Champions League. Onsdag måtte de i Jerusalem, Israel forlade banen med et 89-80...

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Deshawn Stephens skifter til Italien, hvor han har skrevet under på en aftale med Dinamo Sassari.

Internationalt

Så er fremtiden på plads for Thomas Lærke, der drager mod sydens sol

Bakken Bears

BC Copenhagen fik ikke et ben til jorden, da Bakken Bears fredag aften gæstede Nørrebrohallen. Bears sejrede med hele 68-118.