fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Noah Churchill stopper i spansk klub

Noah Churchill stopper i den spanske UCAM Murcia efter to sæson i det østlige Spanien.

Foto: FIBA.com

I sommeren 2020 kom Noah Churchill til UCAM Murcia. I sommeren 2022 er danskeren fortid i klubben. Det skriver den spanske klub på deres hjemmeside.

På hjemmesiden oplyser klubben, at det er af personlige årsager, som afsluttede Noah Churchills ophold. UCAM Murcia skriver også, at de personlige årsager sender Churchill tilbage til Danmark.

I hans sidste sæson for UCAM Murcia snittede det store danske talent 10,5 point og 3 rebounds per kamp.

 

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Den danske landsholdsguard Noah Churchill skifter til de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, på to-årig kontrakt med en option på et år mere.

Bakken Bears

Jaye Crockett, der har en fortid i Bakken Bears, skifter til Karhu Kauhajoki fra Finland.

Bakken Bears

Bakken Bears-profilen Marvelle Harris har skrevet under på en kontrakt med Fukuoka Rizing Zephyr i den næstbedste japanske række.

Internationalt

ZZ Leiden, der har Asbjørn Midtgaard på holdet, sejrede lørdag i det andet finalebrag mod Donar Groningen og er dermed mestre i BNXT-ligaen.

Internationalt

ZZ Leiden, hvor danske Asbjørn Midtgaard er på kontrakt, er finaleklar, efter de tirsdag sendte belgiske Filou Oostende på sommerferie med et nederlag på...

Internationalt

Efter en række gode præstationer er Maria Jespersen blevet kåret som månedens spiller i den australske Big V.

Internationalt

Fra den 1-4 juni vil danske Andreas Rosenkrantz Holst deltage i den prestigefyldte camp ´Basketball Without Borders´, som er arrangeret af NBA og FIBA.

Internationalt

Daniel Mortensen er efter en flot sæson kåret som vinder af prisen "Import Player of the Year" i den islandske Subway League.