fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

NBA-legende bliver holdkammerat med dansk landsholdsspiller

NBA-legenden Marc Gasol skifter til Basquet Girona i hjemlandet Spanien, hvor han bliver holdkammerat med den danske landsholdsspiller Mads Bonde Stürup.

Foto: FIBA.com

Mads Bonde Stürup får selskab af et yderst prominent navn i Basquet Girona, der spiller i den næstbedste række. Den spanske basketballlegende Marc Gasol vender efter 13 sæsoner i NBA, der bød på et mesterskab med Toronto Raptors i 2019, hjem til Spanien. Han vender dog ikke retur til storklubben F.C. Barcelona som hans storebror, Pau Gasol, gjorde i sidste sæson.

Fra 2003 til 2006 tørnede Marc Gasol ud for Barcelona. De næste to år spillede han for Girona, inden han blev draftet til NBA af Memphis Grizzlies i 2008. Gasol fortsætter nu karrieren hos Girona, og det er ingenlunde tilfældigt, at valget er faldet på den katalanske klub. Basquet Girona er nemlig ejet af Marc Gasol.

Mads Bonde Stürup og Basquet Girona startede sæsonen ud med at gå 2-0. Siden da er det dog gået ned ad bakke med syv nederlag i streg.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Hayden Dalton har endnu ikke fundet fodfæste hos en klub i denne sæson. Amerikaneren startede sæsonen hos Cedevita Olimpija i...

CSKA Moscow

En runde i VTB United League er afsluttet, og ligaen har derfor kåret ugens hold, som har en CSKA Moskva-spiller på holdet. Se hvem...

CSKA Moscow

VTB United Leagues årlige All Star-kamp løber af stablen den 20. februar, og Iffe Lundberg kan komme med på verdensholdet - du kan stemme...

Basketligaen

Tyler Creammer skal resten af sæsonen spille i Østrig, hvor han har skrevet under på en kontrakt hos Redwell Gunners Oberwart.

Armani Milano

Italienske Olimpia Milano har forstærket truppen med Trey Kell.

CSKA Moscow

CSKA Moskva hentede tirsdag en flot sejr på 92-65 på hjemmebane mod Avtodor Saratov.

Internationalt

David Efianayi, der tidligere har spillet for Bakken Bears og Horsens IC, deltog i går, onsdag, i den franske dunkekonkurrence, der blev afviklet i...

Basketligaen

Sidste sæsons førende spiller i rebounds i Basketligaen er klubløs og fri på markedet.