fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Kevin Larsen og Estudiantes tabte topopgør mod ligarivaler

Kevin Larsens Movistar Estudiantes tabte søndag topgøret mod Morabanc Andorra med 72-79. Det var holdets andet nederlag i træk og tredje i sæsonen.

Foto: Movistar Estudiantes / Juan Pelegrin

Der var vigtige point på spil i den næstbedste spanske række, LEB Oro, søndag eftermiddag, da Movistar Estudiantes, der har den danske landsholdsprofil Kevin Larsen på holdet, tog imod ligaens førerhold Morabanc Andorra.

Desværre for Larsen og kompagni fik den spanske hovedstadsklub ikke det ønskede resultat med fra søndag topopgør.

Morabanc Andorra besejrede Movistar Estudiantes med 72-79 – et slutresultat, der vidner om en tæt kamp.

Det var især en skidt anden periode, der kostede dyrt for Larsens klub. Anden periode blev tabt med 10-25. Det hjalp en smule, at de havde vundet første periode med fem point, hvorfor der var ti point mellem de to hold i pausen.

Tredje periode gik også Estudiantes´ vej, men Andorra holdt ud og kunne trække sig sejrrigt ude af det spændende og intense opgør i Madrid.

Kevin Larsen har leveret et solidt niveau hele sæsonen igennem, og søndag var ingen undtagelse. Danskeren noterede sig for 13 point, otte rebounds og tre assists.

Søndagens nederlag er det andet i streg for Estudiantes, der i sidste uge tabte mod HLA Alicante, hvor landsholdskollegaen Sylvester Berg spiller.

Movistar Estudiantes ligger i skrivende stund placeret på femtepladsen i LEB Oro med seks sejre og tre nederlag.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Sebastian Åris tvang kampen i overtid, da Kometa Kaposvári havde brug for fem ekstra minutter til at besejre Naturtex-SZTE-Szedeak i den bedste ungarske række.

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Internationalt

De to danske stortalenter Alberte Rimdal og Frida Formann har fundet vej til en ny WNBA mock draft, og det vækker optimisme for en...

Internationalt

Jonas Zohore var i hopla, da BC Siauliai onsdag krydsede klinger med polske Zielona Gora. Polakkerne hentede en snæver sejr på 78-73.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

FIBA World Cup

Victor Wembanyama trækker igen den franske landsholdstrøje over hovedet, når Les Bleus i næste måned møder Tjekkiet og Litauen i VM-kvalifikationen.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...