fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Kevin Larsen og Estudiantes tabte topopgør mod ligarivaler

Kevin Larsens Movistar Estudiantes tabte søndag topgøret mod Morabanc Andorra med 72-79. Det var holdets andet nederlag i træk og tredje i sæsonen.

Foto: Movistar Estudiantes / Juan Pelegrin

Der var vigtige point på spil i den næstbedste spanske række, LEB Oro, søndag eftermiddag, da Movistar Estudiantes, der har den danske landsholdsprofil Kevin Larsen på holdet, tog imod ligaens førerhold Morabanc Andorra.

Desværre for Larsen og kompagni fik den spanske hovedstadsklub ikke det ønskede resultat med fra søndag topopgør.

Morabanc Andorra besejrede Movistar Estudiantes med 72-79 – et slutresultat, der vidner om en tæt kamp.

Det var især en skidt anden periode, der kostede dyrt for Larsens klub. Anden periode blev tabt med 10-25. Det hjalp en smule, at de havde vundet første periode med fem point, hvorfor der var ti point mellem de to hold i pausen.

Tredje periode gik også Estudiantes´ vej, men Andorra holdt ud og kunne trække sig sejrrigt ude af det spændende og intense opgør i Madrid.

Kevin Larsen har leveret et solidt niveau hele sæsonen igennem, og søndag var ingen undtagelse. Danskeren noterede sig for 13 point, otte rebounds og tre assists.

Søndagens nederlag er det andet i streg for Estudiantes, der i sidste uge tabte mod HLA Alicante, hvor landsholdskollegaen Sylvester Berg spiller.

Movistar Estudiantes ligger i skrivende stund placeret på femtepladsen i LEB Oro med seks sejre og tre nederlag.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...