fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Kevin Larsen leverede varen, men tabte danskermøde

Landsholdskollegerne Kevin Larsen og Sylvester Berg mødtes fredag aften i Spanien. Larsen imponerede, men måtte se sig besejret af Sylvester Berg og kompagni.

Foto: Movistar Estudiantes / Juan Pelegrin

Kevin Larsen og holdkammeraterne hos Movistar Estudiantes måtte fredag aften gå på weekend med et ærgerligt nederlag i bagagen.

Movistar Estudiantes blev besejret af HLA Alicante, der har Larsens landsholdskollega Sylvester Berg på holdet. Berg og holdkammeraterne sejrede med 89-85 –  et resultat, der må betegnes som meget skuffende for Movistar Estudiantes, der er på jagt efter oprykning til den bedste spanske række, Liga ACB.

Med nederlaget til Bergs Alicante sidder Estudiantes nu på andenpladsen i den næstbedste spanske liga, LEB Oro, mens Alicante foreløbeligt er på syvendepladsen.

Andetsteds sejrede Morabanc Andorra, som er et af holdene Movistar Estudiantes forventes at duellere om førstepladsen i ligaen med.

Trods det ærgerligt nederlag kunne den bomstærke dansker trøste sig ved, at han blev udnævnt som kampens spiller for Estudiantes. Kevin Larsen scorede 15 point og tog syv rebounds. Det er sjette gang i otte kampe, at Larsen anerkendes som den bedste Estudiantes-spiller.

Sylvester Berg fik 12 minutter på banen, hvori han scorede to point og tog fem rebounds.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...

Bakken Bears

Gustav Knudsen var en af profilerne, da Bakken Bears tirsdag spillede sig videre til finalen i ENBL. Fullcourt.dk. mødte den danske profil kort efter...

Bakken Bears

Bakken Bears spillede sig tirsdag i finalen i European North Basketball League med en sejr på 90-77 mod BC Siauliai.

Bakken Bears

Udover en europæisk titel er der også en mindre sum præmiepenge på spil til European North Basketball League Final Four.

Basketball Champions League

Det 16-årige dansk stortalent Noah Nørgaard scorede 98 point til det netop afsluttede Youth Basketball Champions League og var dermed turneringens mest scorende spiller.

ASVEL

Det dansk-israelske stortalent Noam Yaacov er efter en række flotte præstationer i den bedste franske række i marts blevet kåret som månedens unge spiller.