fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Kevin Larsen leverede varen, men tabte danskermøde

Landsholdskollegerne Kevin Larsen og Sylvester Berg mødtes fredag aften i Spanien. Larsen imponerede, men måtte se sig besejret af Sylvester Berg og kompagni.

Foto: Movistar Estudiantes / Juan Pelegrin

Kevin Larsen og holdkammeraterne hos Movistar Estudiantes måtte fredag aften gå på weekend med et ærgerligt nederlag i bagagen.

Movistar Estudiantes blev besejret af HLA Alicante, der har Larsens landsholdskollega Sylvester Berg på holdet. Berg og holdkammeraterne sejrede med 89-85 –  et resultat, der må betegnes som meget skuffende for Movistar Estudiantes, der er på jagt efter oprykning til den bedste spanske række, Liga ACB.

Med nederlaget til Bergs Alicante sidder Estudiantes nu på andenpladsen i den næstbedste spanske liga, LEB Oro, mens Alicante foreløbeligt er på syvendepladsen.

Andetsteds sejrede Morabanc Andorra, som er et af holdene Movistar Estudiantes forventes at duellere om førstepladsen i ligaen med.

Trods det ærgerligt nederlag kunne den bomstærke dansker trøste sig ved, at han blev udnævnt som kampens spiller for Estudiantes. Kevin Larsen scorede 15 point og tog syv rebounds. Det er sjette gang i otte kampe, at Larsen anerkendes som den bedste Estudiantes-spiller.

Sylvester Berg fik 12 minutter på banen, hvori han scorede to point og tog fem rebounds.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Sebastian Åris tvang kampen i overtid, da Kometa Kaposvári havde brug for fem ekstra minutter til at besejre Naturtex-SZTE-Szedeak i den bedste ungarske række.

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Internationalt

De to danske stortalenter Alberte Rimdal og Frida Formann har fundet vej til en ny WNBA mock draft, og det vækker optimisme for en...

Internationalt

Jonas Zohore var i hopla, da BC Siauliai onsdag krydsede klinger med polske Zielona Gora. Polakkerne hentede en snæver sejr på 78-73.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

FIBA World Cup

Victor Wembanyama trækker igen den franske landsholdstrøje over hovedet, når Les Bleus i næste måned møder Tjekkiet og Litauen i VM-kvalifikationen.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...