fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSKA Moscow

Iffe Lundberg og CSKA Moskva tager sæsonens første titel

CSKA Moskva med danske Iffe Lundberg i spidsen indledte søndag aften sæsonen med bravur med en sejr i VTB United League´s Super Cup-finale mod Zenit Saint Petersburg.

Foto: M.Serbin, cskabasket.com

Sæsonens første sæt medaljer er i hus for den danske landsholdsstjerne Gabriel ´Iffe´ Lundberg og CSKA Moskva. Søndag aften besejrede den russiske mastodont Zenit Sankt Petersborg med cifrene 81-73 i VTB United League´s SuperCup-finale.

Moskva-klubbens første titel i sæson 2021/22 blev en realitet efter en kamp, hvor man var i front nærmest fra start til slut. Zenit-mandskabet fik nettet til at blafre for første gang i aftenens finale, men Zenit-føringen varede blot få minutter. Efter fire minutters spilletid kom CSKA i front, og resten af kampen forløb med CSKA i førersædet. Det var dog ikke fordi, at det var a walk in the park for Lundberg og kompagni.

Efter en flot første periode var de forsvarende VTB-mestre foran med 11 point, men Zenit kom bedre med og fik barberet seks point af føringen i anden periode. Anden halvleg var en tæt affære, men det blev for alvor aldrig helt tæt. Derfor kunne Iffe Lundberg og CSKA-holdkammeraterne løfte pokalen og fejre den første af forhåbentlig mange titler i sæson 2021/22.

Iffe Lundberg leverede 14 point, 6 rebounds, 2 assists og 2 steals. Den danske stjerne var desuden den spiller, der med sine 32 minutter fik mest tid på banen. Topscorer for Moskva-holdet var Will Clyburn med 18 point.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Næste gang Lundberg skal i aktion er torsdag den 23. september, hvor CSKA Moskva skyder VTB United League-sæsonen i gang på udebane mod Tsmoki-Minsk. CSKA spiller første kamp i Euroleague den 30. september mod AX Armani Exchange Milano, der har dansk-amerikanske Shavon Shields på holdkortet.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce

Andre artikler med dette emne

CSKA Moscow

Den russiske mastodont CSKA Moskva må undvære profilen Tornike Shengelia i mindst to måneder grundet skade.

Brooklyn Nets

Kenneth Faried skifter til CSKA Moskva. Amerikaneren har fået en to-måneder lang kontrakt hos den russiske hovedstadsklub.

CSKA Moscow

Gabriel Iffe Lundberg har gjort det igen. For anden uge i streg er han kommet på ugens hold i VTB United League.

CSKA Moscow

Gabriel Iffe Lundberg er efter et par super gode kampe for CSKA Moskva kommet på ugens hold i VTB League.

CSKA Moscow

Søndag eftermiddag tørnede CSKA Moskva sammen med Zielona Gora fra Polen. Én af de helt store årsager til den overbevisende 105-71 sejr skyldtes en...

Internationalt

Søndag eftermiddag kunne Asbjørn Midtgaard fejre sin første titel, da han og resten af ZZ Leiden-mandskabet vandt den hollandske pokalturnering. I finalen vandt de...

Internationalt

Globetrotteren Jonas Zohore skifter til PGE Spojnia Stargard i Polen.

Internationalt

Det blev ikke til en kontrakt i NBA i denne omgang for danske Asbjørn Midtgaard, der efter en række flotte præstationer i NBA Summer...